4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Tjedan Harryja Pottera u GISKO!

1 min read
Na radionice se može prijaviti osobno ili telefonski u radnom vremenu središnje knjižnice na Odjelu za rad s djecom i mladima od 17. kolovoza 2020. godine.

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek već petu godinu za redom organizira GISKO tjedan Harryja Pottera. Ovogodišnji program održavat će se od 24. do 28. kolovoza 2020. godine, a namijenjena je svim čarobnjacima i bezjacima u dobi od 9 do 99 godina. S obzirom na epidemiološku situaciju, GISKO tjedan Harryja Pottera održavat će se u skladu s preporukama. Broj sudionika na radionicama je ograničen, broj radionica je umanjen, a svi sudionici dužni su držati se propisanih mjera.

U sklopu manifestacije Knjižnica ove godine organizira sljedeće radionice Tromagijski turnir, Duelantski klub, Neizrecivci u nastajanju, Mala škola magije, Sat čarobnih olovaka i Č.A.S. provjera znanja. Tjedan Harryja Pottera namijenjen je svim zainteresiranim korisnicima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, kako djeci i mladima, tako i odraslima.

Na radionice se može prijaviti osobno ili telefonski u radnom vremenu središnje knjižnice na  Odjelu za rad s djecom i mladima od 17. kolovoza 2020. godine.

Foto: Google Street View, Youtube (screenshot)

Facebook Comments