29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Besplatno za najmlađe: Dani otvorenih vrata na Akademiji Krpan&Babić!

1 min read
Akademija Krpan&Babić stvorila je u 10 godina više mladih reprezentativaca, brojne danas seniorske nogometaše, a od kojih neki igraju u stranim klubovima, Belgiji, Italiji... Akademija je i osvajač juniorskog Kupa Hrvatske otprije 3 sezone, a momčadi od predpočetnika do juniora se natječu u nacionalnom Kupu i 1. kvalitetnoj ligi NS Osijek.

Akademija Krpan&Babić poziva djevojčice i dječake na “Dane otvorenih vrata”. Poziv je za ‘klince’ 2014., 2015. godište i mlađe, a priliku će imati ‘okusiti’ besplatne treninge 24.8., 26.8. i 28.8. od 18 do 19 sati.

Nije to prvi puta kako Akademija organizira priliku djeci iskusiti treninge Otvorene škole, a u želji i namjeri da se netko od ‘klinaca i klinceza’ kasnije i odluči baviti nogometom.

Akademija Krpan&Babić stvorila je u 10 godina više mladih reprezentativaca, brojne danas seniorske nogometaše, a od kojih neki igraju u stranim klubovima, Belgiji, Italiji… Akademija je i osvajač juniorskog Kupa Hrvatske otprije 3 sezone, a momčadi od predpočetnika do juniora se natječu u nacionalnom Kupu i 1. kvalitetnoj ligi NS Osijek.

Na Akademiju je potrebno doći 15-tak minuta prije treninga, a radi pripreme i evidencije mladih nogometaša.

Što trebaju ponijeti ‘klinci’? Od opreme je važan dres, odnosno pamučna majica, svakako patike ili kopačke i bočicu napitka za osvježenje, poželjno bočicu vode. Svakako po volji malog nogometaša…

Svlačionice se neće moći koristiti, a zbog epidemioloških mjera, svakako važnosti Vašeg i našeg zdravlja..

Za sve informacije roditelji, prije dolaska, mogu nazvati i kontakt telefon, odnosno trenera Zvonimira Barišića, a na broj 091 5003 591.

Facebook Comments