19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Otvorena radna mjesta u Osijeku i okolici: Emmezeta zapošljava, Pepco, Agronom i brojni drugi…

3 min read
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan.
posao zena odusevljenje

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Emmezeta zapošljava na pozicijama službenik u odjelu reklamacija (m/ž), prodavač/ blagajnik (m/ž) i skladištar (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Rok prijave je 6.9. Uvjeti su srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, poznavanje engleskog/ njemačkog jezika i obavezno je radno iskustvo. Aplicirajte na željeni posao ovdje.

Dekra za potrebe klijenta traži radnika na radnom stroju (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.8. Potrebna je srednja stručna sprema i iskustvo u radu na poljoprivrednim strojevima minimalno godinu dana. Poslodavac nudi stimulativna primanja. Prijavite se.

Mamut Fortis d.o.o. u Čepinu traži operatora/ blagajnika (m/ž) u automat klubu za igre na sreću. Rok prijave je 31.8. Nude posebne pogodnosti obuke za kandidate bez iskustva, stjecanje novih znanja i vještina uz mogućnost napretka, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje, mogućnost stimulativnih primanja i rad u ugodnoj atmosferi. Potrebno je znanje engleskog jezika, spremnost na učenje i timski rad. Prijavite se čim prije.

Pepco traži blagajnika – prodavača (m/ž) u Donjem Miholjcu. Dužnosti uključuju posluživanje kupaca i rad na blagajni, izlaganje proizvoda prema zadanim pravilima, urednost i čistoću prodajnog prostora, zaprimanje robe, ljubaznost prema kupcima. Potrebno je najmanje srednjoškolsko obrazovanje i iskustvo u radu u trgovini. Poslodavac nudi siguran posao, stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje te popust za zaposlenike. Rok prijave je 4.9. Prijavite se.

Agronom d.o.o. zapošljava prodavača u poljoprivrednoj ljekarni (m/ž). Mjesto rada je Markovac Našički, a rok prijave 31.8. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Prednost imaju kandidati/kandidatkinje koji imaju položen tečaj za prodaju sredstava za zaštitu bilja i izobrazbu za prodaju ostalih kemikalija. Poželjno je da kandidati/kandidatkinje budu osposobljeni za rad na viličaru. Više na linku.

Kopko d.o.o. zapošljava rukovatelja bagerom (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 18.9. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine i srednja stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

Aura Beauty zapošljava kozmetičara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 24.9. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Posao uključuje depilaciju, njegu tijela i lica, make up i ostalo. Više o poslu ovdje.

Bella d.o.o. zapošljava montera namještaja (m/ž). Mjesto rada je Darda, a rok prijave 2.9. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Očekuje se radno iskustvo od tri godine. Provjerite kako aplicirati.

Metalci i partneri j.d.o.o zapošljavaju bravara – zavarivača (m/ž) u Našicama. Rok prijave je 16.9. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Više na linku.

Kobo j.d.o.o. zapošljava soboslikara i ličilaca (m/ž) i fasadera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 20.9. Potrebno je više izvršitelja na pozicijama. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Više o poslovima na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments