28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Netko za balet? Ples? Dramski studio? Dječje kazalište upisuje ‘online’!

2 min read
Potrebno je ispuniti jednostavan obrazac, a o upisu ćete dobiti povratnu informaciju e-mailom.

Plesna radionica ‘Početnica’, Baletni studio, Dramski studio za srednjoškolce i Dramski studio za osnovoškolce, 4 su raspoloživa studija Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku, a za koje su otvoreni ‘online’ upisi na mrežnoj stranici ustanove. Potrebno je ispuniti jednostavan obrazac, a o upisu ćete dobiti povratnu informaciju e-mailom.

Nakon ispunjavanja upisnice za NOVE polaznike bit će održano upoznavanje s voditeljima i programima:

Plesna igraonica Početnica (voditeljica Aleksandra Colnarić, asistentica Iva Smoljan) u ponedjeljak 7. rujna u 16 sati i 45 minuta

Baletni studio (voditeljica Maja Huber, asistentica Ana Marija Lendić):  u utorak 8. rujna u 17 sati i 45 minuta

Dramski studio za srednjoškolce (voditeljica Areta Ćurković):  u srijedu 9. rujna u 19,30 sati

Dramski studio za osnovnoškolce (voditeljica Lidija Helajz, asistent Gordan Marijanović): u subotu 12. rujna u 10,00 sati.

Za sve „stare“ polaznike probe se nastavljaju u terminima i grupama kao i prošle sezone.

Napominjemo kako će se probe svih studija održavati u prostorijama Kazališta koje će biti dezinficirane i provjetravane nakon svake grupe polaznika, voditeljice i voditelji obvezni su nositi zaštitne maske, a polaznici redovito prati i dezinficirati ruke. Na ulazu u dvoranu polaznicima ćemo mjeriti temperaturu, a roditelje molimo da ne dovode djecu ako su prehlađena, virozna, imaju povišenu temperaturu ili bilo kakve respiratorne tegobe te da na probe dolaze na vrijeme – kažu iz kazališta. Voditelji i djelatnici kazališta potrudit će se da djeca budu posve sigurna u našem malom Kazalištu, te da se sve propisane epidemiološke mjere poštuju bez iznimke.

Foto: Dječje kazalište (ilustracija)

Facebook Comments