Ned. ruj 20th, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Gradsko vijeće Osijeka sutra o 5G na samom kraju dnevnog reda

1 min read
Informacija o projektu 5G grad je posljednja, 27. točka, a na kojoj će, sukladno objavljenom dokumentu, biti podnešena informacija na razmatranje i prihvaćanje.

Sjednica Gradskoga vijeća Grada Osijeka, 30. po redu, održat će se 17. rujna 2020. (četvrtak) u 9,00 sati. Zanimljivije se stvari ‘kriju’ u Dnevnom redu…

Informacija o projektu 5G grad je posljednja, 27. točka, a na kojoj će, sukladno objavljenom dokumentu, biti podnešena informacija na razmatranje i prihvaćanje. Istraživanja provedena do 8. rujna kažu da su zračenja manja od štetnih. Cijeli dokument potražite OVDJE.

Izvještaj o izvršenju Proračuna Grada Osijeka za razdoblje I.-VI. mjesec 2020., Prijedlog Izmjena i dopuna Proračuna Grada Osijeka za 2020. i Projekcija za 2021. i 2022., Konačni Prijedlog Odluke o VII. izmjenama i dopunama Odluke o donošenju Generalnog urbanističkog plana grada Osijek…, niz je točaka koje su pred vijećnicima, kao i ona gdje će se Školi nogometa NK Osijek produžiti rok za izgradnju stadiona za još jednu godinu, a dokument čega je dostupan OVDJE.

Napokon, a na samom početku sjednice, SDP će ‘zamijeniti vijećnike. Iz vijeća ‘ispada’ zamjenik Kolombo, a ulazi izabrani Mikan.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments