3. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ruža Milosević: Za jednu ženu, majku i kraljicu se javio i sin, dečko od 16 godina, teenager…

2 min read
Ruža Milošević vodi uspješan salon, financijski je situirana, narodski bi se reklo: živi od svog rada i ne manjka joj ništa. Svjesna da su to u današnjem društvu 'pogodnosti' koje uživa malen broj ljudi, da je žena željnih adekvatnog tretmana u salonu ljepote napretek, a da ne mogu sve si to i priuštiti, ponudila je plementu akciju pratiteljima. Inbox je završio 'zatrpan', a među prijedlozima bili su i oni od kojih se 'srce cijepa'.

– Došla sam na ideju. Potakla me jedna mama, žena, kraljica. Zaista malo ima, materijalnog malo, ali svaki dan je toliko sretna, vesela. Jer i s to malo, njezina kuća svakog dana miriši na kolače, svakoga dana je sređena, našminkana, uredne dječice, a koja su stalno oko nje. Niti jedan trenutak ona nije tužna, kivna ili nezahvalna. Iz nje pršti pozitivna energija – počinje objašnjenje svog postupka i poteza vlasnica Studija Lux Ruža Milosević, a koja je prethodnog dana pozvala svoje pratitelje na društvenim mrežama da joj, diskretno u ‘inbox’ predlože majke skromnijih financijskih mogućnosti, od kojih će ona jednoj pružiti potpuni ‘makeover’ bez naknade.

Ruža Milosević vodi uspješan salon, financijski je situirana, narodski bi se reklo: živi od svog rada i ne manjka joj ništa. Svjesna da su to u današnjem društvu ‘pogodnosti’ koje uživa malen broj ljudi, da je žena željnih adekvatnog tretmana u salonu ljepote napretek, a da ne mogu sve si to i priuštiti, ponudila je plementu akciju pratiteljima. Inbox je završio ‘zatrpan’, a među prijedlozima bili su i oni od kojih se ‘srce cijepa’.

– Ne tazim ‘lajkove’, dijeljenja stranice i označavanje prijateljica… Želim samo da razmislite i u ‘inbox’ mi napišete ime i kontakt, ako poznajete kakvu mamu, ženu, kraljicu, koja želi, a ne može. Razmislite i napišite, kao i obrazloženje zašto baš ta osoba zaslužuje kompletan ‘makeover’. Želim priuštiti kompletan tretman potpuno besplatno nekome tko si to ne može priuštiti. Želim da se osjeća kao kraljica i da se opusti uz nas ambijent i uživa. U ponudi je apsolutno sve iz našeg asortimana. Sve tehnike bojanja, njege, masaže vlasišta, završne frizure… – napisala je Ruža na Facebook-u, a onda je krenula lavina poruka…

– Ja sam gotovo dva sata ‘plakala’ dok sam čitala prekrasne i tužne priče. Dobila sam podosta poruka u ‘inbox’ i uopće ne znam kako ću odlučiti. Mislim, odlučila sam da ću produžiti tu ‘akciju’ i pomoći više žena, ali nadalje bez javnog poziva. Pretužno je to javno činiti – nizala je Ruža, dodajući možda i najemotivniji trenutak…

– Javio se čak i jedan dečko od 16 godina, za svoju majku. To mi je bilo… – ne nalazi riječi Ruža za trenutak koji ju je snažno dojmio.

Osim ‘makeovera’, zahvaljujući ovoj plemenitoj ženi i njezinim kolegicama, žene koje ona i one budu pomogle, dobiti će i odjeće i šminke, svega što žene žele. I neće više biti javno, nego diskretno, samo za istinsko zadovoljstvo plemenitosti.

Ružo, hvala Vam u ime žena, majki, kraljica…

Foto: Facebook (screenshot, ilustracija), Ruža Milosević

Facebook Comments