24. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pravni fakultet na Kampusu odgodio današnju nastavu i prešao na ‘online’

1 min read
Naime, 'online' će biti događanja iz Kampusa, javlja službena mrežna stranica fakulteta. Neslužbeno doznajemo kako je jedna djelatnica referade PRAVOS-a na Kampusu pozitivna na virus Sars-CoV-2.

Pravni fakultet u Osijeku dijelom je prešao od danas na ‘online’ nastavu, postavši druga visokoobrazovna instituacija u Osijeku, nakon EFOS-a, koja je djelomično odlučila napustiti klupe. Naime, ‘online’ će biti događanja iz Kampusa, javlja službena mrežna stranica fakulteta. Neslužbeno doznajemo kako je jedna djelatnica referade PRAVOS-a na Kampusu pozitivna na virus Sars-CoV-2.

– Poštovani kolegice i kolege, uslijed pogoršanja epidemiološke situacije, nastava na Stručnom upravnom studiju na Kampusu (Cara Hadrijana 8a) od dana 14. listopada 2020. do 23. listopada 2020. će se održavati online, putem LMS platformi za udaljeno učenje (Merlin_Srce, Loomen Carnet, GoogleMeet ili Zoom). Nastava koja je prema rasporedu predviđena za utorak 13. listopada 2020. se odgađa – javlja Uprava fakulteta i zaključuje…

– O naknadnim promjenama bit ćete pravovremeno obaviješteni – zaključuju.

Foto: Google Street View (screenshot)

Facebook Comments