Čet. stu 26th, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Lucija Baban sa sjekirom u ruci: Ovo Vam liječi PMS!

1 min read
- Mala nabrijana, sa sjekirom u rukama. Žene, ovdje vam je super liječiti PMS - napisala je Lucija i objavila 'fotku' sa sjekirom u ruci.

Da Vam iznova pišemo o kome je riječ, nema potrebe. Lucija Baban je odavno i poznatiju sestru, glumicu Katarinu Baban, ‘prestigla’ na Instagramu za oko 20.000 pratitelja (70.000 vs. 90.000). Štoviše, sigurno se i poneki od Vas, poput nas, ‘kriju’ među njezinim ‘followerima’, a s obzirom na raskošnu pojavu osječke trenerice, sa zagrebačkom adresom.

Pa ipak, ovog jutra pozornost nam je privukla aktivnost Lucije Baban, a koju je objelodanila fotografijom na Instagramu – bacanje sjekire!

– Mala nabrijana, sa sjekirom u rukama. Žene, ovdje vam je super liječiti PMS – napisala je Lucija i objavila ‘fotku’ sa sjekirom u ruci.

Bez namjere reklamiranja te ‘arene’, a posebno stoga što ne ‘stoluju’ u Osijeku, zanimljivo je bilo zamisliti taj trenutak izbacivanja stresa skupa sa sjekirom, koja leti prema drvetu. Bez imalo dvojbe, to mora biti u najmanju ruku ’emotivno nabijeno’ 😀

Foto: Instagram (screenshot)

lucija baban
lucija baban

Facebook Comments