20. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Biljana Borzan danas rezala tortu: 49 godina joj je tek!

1 min read
- Rođendan kod kuće s domaćom tortom, a inače u uredu s kupovnom tortom - samo je kratko opisala svoj doživljaj proslave 'rođoša'.
biljana borzan

Ništa od Bruxellesa, ništa od Strassbourgha, a na koncu i najljepše je kod kuće. Europerlamentarka Biljana Borzan, koji dan nakon izvojevanog parlamentarnog trijumfa zabrane ugrađenih kvarova, u rodnom Osijeku proslavila je svoj rođendan i tortom se pohvalila na Instagramu. Europarlamentarka Biljana Borzan proslavila ‘rođoš’ kod kuće!

Razumije se kako se damu ne pita za godine, ali taj podatak je toliko javan da joj se njime valja i pohvaliti. Napunila je 49 cijelih, a ipak… liječnica i potpredsjednika europskih socijaldemokrata vježbom i zdravim životom drži figuru studentice…

Ono što ju je u Osijeku najviše veselilo, uz obitelj, domaća je torta…

– Rođendan kod kuće s domaćom tortom, a inače u uredu s kupovnom tortom – samo je kratko opisala svoj doživljaj proslave ‘rođoša’.

Rođendan na Dan republike bivše države, 29.11., kod poznatih Osječana još je ‘pao’ i Draganu Maloševcu, poznatom osječkom bolničkom liječniku, a u novijoj povijesti, na globalnoj sceni, nakon ’43. godine na taj se dan rodio i čuveni nogometaš Manchester Uniteda i velške reprezentacije Ryan Giggs.

Foto: Instagram (screenshot)

Facebook Comments