21. veljače 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Novi detalji ubojstva u Koranskoj u Osijeku: Žena je ubijena sjekirom?

2 min read
Nedin muž bio je dobar čovjek i jako je volio tog dječaka, no kada je umro, sve je krenulo po zlu... - piše o novim detaljima ubojstva u Osijeku Večernji list
nož krv sjekira

Policija detalje nije iznosila, no kako se neslužbeno doznaje, sin je majku usmrtio sjekirom. Da je riječ o obitelji u kojoj je veliki problem alkohol, odmah su nam rekli svi susjedi. – Nije ona nikad bila konfliktna, ali je počela dosta piti kada joj je preminuo suprug, negdje 2006. Bila je dobra kao kruh, ali je živjela bijedno, nije radila, dobivala je socijalnu pomoć – priča nam jedna susjeda. – Ona i suprug nisu imali vlastite djece, pa su posvojili Egona. Još su ga kao maloga izvukli iz dječjeg doma, nosio je i njihovo prezime. Nedin muž bio je dobar čovjek i jako je volio tog dječaka, no kada je umro, sve je krenulo po zlu… – piše o novim detaljima ubojstva u Osijeku Večernji list, a cijeli članak s izjava susjeda čitajte OVDJE.

Podsjetimo, policiju su pozvali susjedi u utorak, a kada je Egon Elezović (21) pokucao na njihova vrata kuće u Koranskoj ulici.

– …oko 13 sati evidentirali smo dojavu o sumnjivoj smrti 55-godišnje hrvatske državljanke. Na mjestu događaja je obavljen očevid, a kojeg je vodila Zamjenica županijskog državnog odvjetnika u suradnji s očevidnom ekipom Policijske uprave Osječko-baranjske. Utvrđeno je da je do smrti došlo nasilnim putem – izvjestio nas je telefonski na poziv glasnogovornik PU OBŽ Zoran Kon, a ispred policije čija je komunikacija u trenutku istrage vrlo limitirana.

– U 19:25 sati u Osijeku je uhićen 21-godišnji hrvatski državljanin zbog osnovane sumnje počinjenja kaznenog djela opisanog u članku 110. Kaznenog zakona Republike Hrvatske – nastavio je Kon, dodajući…

– Nastavlja se s kriminalističkim istraživanjem, a s ciljem rasvjetljavanja cijelog slučaja, a po završetku očekujemo da će uhićena osoba biti predana pritvorskom nadzorniku – zaključio je Kon.

I od ovoga trenutka nadalje, stvar je pretpostavki, nagađanja, hipoteza…, a sve su prilike da je žensku osobu u Koranskoj ulici, bez potvrde se nagađa, ubio sin, posvojeni sin Egon.

Podsjećamo, jučer u 13:05 sati, u Osijeku, u obiteljskoj kući, pronađena je mrtva ženska osoba – javila je Policijska uprava Osječko-baranjska, dodajući kako na mjestu događaja očevid obavlja Županijski državni odvjetnik uz suradnju s očevidnom ekipom Policijske uprave osječko-baranjske.

Kasnije se doznalo kako je tijelo pronađeno u obiteljskoj kući u Koranskoj ulici, a da je policija dojavu o tome dobila oko navedenog vremena, a poslije čega je odmah započeo očevid i otkrivanje radi li se o nasilnoj ili prirodnoj smrti.

Susjedi su pokojnicu posljednji put vidjeli u ponedjeljak popodne na ulici. Kako neslužbeno doznajemo, Nedin sin je oko 12.30 sati zvonio susjedi na vrata i rekao joj: “Mama je mrtva, zovi policiju” – piše nadalje Večernji list, dodajući kako je ime pokojnice, saznajući od susjeda, Neda Elezović, a cijeli članak i o tome što su rekli susjedi, možete pronaći OVDJE.

Foto: Pixabay (ilustracija), Google Street View (screenshot)

Facebook Comments