18. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

GPP-ov autobus jučer gorio zbog kvara na ventilu za regulaciju ispušnih plinova!

1 min read
Kako neslužbeno doznajemo, nije riječ o novom autobusu GPP-a, već o 'senioru' sa svojih 11 godina rada, što će reći da nije pod jamstvom, već će popravak nešto i koštati.

Nakon što smo jučer, a na osnovu informacije JPVP-e Osijek, izvijestili o požaru autobusa u Vukovarskoj ulici u Osijeku, danas je i policija javila detalja požara. Naime, zapalio se negdje iza 11 sati na Božić, a vatrogasci su munjevito stigli i ugasili požar.

Dana 25. prosinca, oko 11,20 sati, u Vukovarskoj ulici u Osijeku, tijekom vožnje i  uslijed tehničkog kvara na ventilu za regulaciju ispušnih plinova, zapalio se autobus za gradski prijevoz putnika – javlja PU OBŽ i nastavlja…

U požaru su izgorjele instalacije motora i nije bilo ozlijeđenih osoba, a nastala šteta naknadno će biti utvrđena. Požar su ugasili vatrogasci Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće o događaju.

Kako neslužbeno doznajemo, nije riječ o novom autobusu GPP-a, već o ‘senioru’ sa svojih 11 godina rada, što će reći da nije pod jamstvom, već će popravak nešto i koštati.

Foto: JPVP Osijek

Facebook Comments