18. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

ANKETA: Dočeci Nove kod kuće!? Kućni red i mir!? Zabrana okupljanja? Hoćete li zvati mjerodavne?

1 min read
Svi ovih godina buku iz susjednog doma i stana za Silvestrovo nacija nije doživljavala osobito napadno, jer - takva je noć. Kućni red i mir u pravilu vrijedi od 22 sata. Iza toga vremena ne smije biti buke u stambenim zgradama. No, 'žmirilo se', jer - takva je noć!

Organiziranih dočeka Nove godine nema! Nema ih u restoranima, nema u kafićima, nema na trgovima…! Novu 2021. godinu ćemo čekati doma, kod kuće, u stanovima, kućama…

Bilo je, razumije se, takvih dočeka i prije, u domu s obitelji, no ovoga puta to će biti – top doček. A uz to, zabrana je okupljanja osoba iz više od jednog dodatnog domaćistva. To bi trebalo spriječiti ‘tulume’!?

Svi ovih godina buku iz susjednog doma i stana za Silvestrovo nacija nije doživljavala osobito napadno, jer – takva je noć. Kućni red i mir u pravilu vrijedi od 22 sata. Iza toga vremena ne smije biti buke u stambenim zgradama. No, ‘žmirilo se’, jer – takva je noć!

Ali…? Što će biti sada? Kako će se doživjeti buka glazbe i glasova iz susjednog stana, bude li je? Hoćete li ‘cinkati’ susjede? Zvati mjerodavne?

Želite li, glasajte u našoj anketi, a rezultate ćemo objaviti na Silvestrovo!

Sretna Nova 2021. godina!

Foto: cottonbro from Pexels

57
Doček Nove 2021. godine

Hoćete li prijaviti susjede zbog buke za doček Nove 2021. godine? Ili ako sumnjate u okupljanje osoba iz više domaćinstava? Ili Vam ne pada na pamet

Facebook Comments