Pon. sij 25th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Svećenik Mirko iz Slavonije opet ljubi snašu… – saznaje 24sata.hr

1 min read
Policiju je, navodno, pozvao upravo svećenik Mrnarević zbog prijetnji smrću koje su mu tom prilikom izrečene - nastavlja 24sata.hr.
crkva klupe

Ma, bio sam konj! Ona je s njim već dulje, ali sam se ja pravio da ne vidim jer nisam želio. Sramota me je, rekao nam je to šef stožera Civilne zaštite i predsjednik seoskog HDZ-a u jednom slavonskom selu. Sa svojim 24-godišnjim sinom je 27. prosinca oko 20.30 sati nenajavljeno došao kući, gdje je zatekao 43-godišnju suprugu i svećenika Mirka Mrnarevića (47), župnika župe u Slakovcima – piše danas 24sata.hr, a što je nastavak priče otprije dva dana…

Ono što su otac i sin tad vidjeli očigledno im se nije svidjelo pa je uslijedila salva uvreda i prijetnji prema zatečenom dvojcu, zbog čega su, nedugo poslije, otac i sin uhićeni. Policiju je, navodno, pozvao upravo svećenik Mrnarević zbog prijetnji smrću koje su mu tom prilikom izrečene – nastavlja 24sata.hr.

– I nije bilo nikakvog nasilja kad smo sin i ja došli kući. Nije nitko nikoga udario, ali smo rekli svašta. Samo provjerite gdje je ona sad, živi kod njega u župnom dvoru – priznaje ogorčeni muž za 24sata.hr, a cijeli članak čitajte OVDJE.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments