29. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

VIDEO: Osijek na dresu hrvatskog Ice Cross tima! Upoznajte Ice Cross…

2 min read
Obrisima poznatih građevina htjeli su skrenuti pozornost na povijest i ljepotu narodne baštine, a među šest gradova koje su odabrali našao se i Osijek. Osijek je u sklopu dresa predstavljen obrisom konkatedrale Svetog Petra i Pavla Apostola koja je motiv najljepših razglednica našega grada.

Ovako ludo nešto još niste vidjeli. Zacjelo. Brojnima od nas je zahtjevno uopće se klizati, a ne pritom grubo natjecati… Pa ipak, postoje hrabri i k tome još vole Osijek. Tako se na dresovima hrvatskog tima Ledenih ‘krosera’ našao motiv Osijeka. Pročitajte i pogledajte što Ice Cross je…

– Hrvatski sportaši svojim uspjesima već odavno slove kao najveći promotori lijepe naše, a njihova zastupljenost u promotivnim spotovima HTZ-a puni je pogodak. Često se odlučuju i svojevoljno promovirati ljepote naše domovine, a upravo jedan takav projekt predstavili su članovi nacionalnog tima u ledenom krosu. Ledeni kros je unutar granica lijepe naše relativno nepoznati ekstremni sport koji u svijetu bilježi milijune obožavatelja i jedan je od najbrže rastućih sportova na svijetu. Brzine do 80km/h na klizaljkama, skokovi i oštri zavoji i borba četiri natjecatelja najbolji je poziv za mnoge zaljubljenike u adrenalin – počinju iz Tima i dodaju…

– Ice Cross Team Croatia u suradnji s brandom “Offensive Sportswear” predstavio svoj novi izgled dresova za potrebe nastupa u utrkama ATSX Ice Cross svjetskog kupa. Kao predstavnici Hrvatske pred natjecateljima i navijačima iz cijelog svijeta odlučili su to napraviti na inovativan način kako bi predstavili najbolje od Hrvatske na mjestu koje je svima vidljivo. Obrisima poznatih građevina htjeli su skrenuti pozornost na povijest i ljepotu narodne baštine, a među šest gradova koje su odabrali našao se i Osijek. Osijek je u sklopu dresa predstavljen obrisom konkatedrale Svetog Petra i Pavla Apostola koja je motiv najljepših razglednica našega grada.

– Utrke svjetskog kupa ove sezone počinju nešto kasnije zbog problema s pandemijom koji su postali realnost svih sportova. Ice Cross Team Croatia će svoj prvi nastup u svjetskom kupu za ovu sezonu imati 6. veljače u austrijskom Judenburgu, nakon čega ih samo tjedan dana kasnije čeka nastup na utrci u Italiji u području Alpe Di Siusi u Dolomitima – zaključuju iz Tima.

Foto: Youtube (screenshot) & Ice Cross Team Croatia (screenshot)

Facebook Comments