29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dokkica organizira novi ciklus Priprema za državnu maturu iz Hrvatskoga jezika

1 min read
Pripreme će se izvoditi na daljinu (online) od veljače do lipnja 2021.
škola matura

Dječji kreativni centar Dokkica organizira novi ciklus Priprema za državnu maturu iz Hrvatskoga jezika. Pripreme će se izvoditi na daljinu (online) od veljače do lipnja 2021.

– Od priprema u Dokkici možete očekivati suvremen pristup nastavi, poticajno nastavno ozračje, nastavne sadržaje usklađene sa zahtjevima koje postavlja ispitni katalog za državnu maturu iz Hrvatskoga jezika u školskoj godini 2020./2021., ugodnu i prijateljsku radnu atmosferu, dodatne nastavne materijale za vježbu, upute kako napisati što bolji esej te mogućnost rješavanja testova iz Hrvatskoga jezika s prošlih ispita državne mature. Pripreme za državnu maturu iz Hrvatskoga jezika vodit će Ivana Majksner (mag. educ. phil. et mag. educ. philol.croat.) dva do tri sata tjedno.

– Maturanti, ako želite za zabavan i interaktivan način ponoviti nastavne sadržaje obuhvaćene ispitnim katalogom za ovu školsku godinu i kvalitetno se pripremiti za pisanje školskoga eseja – nemojte čekati zadnji trenutak. Prijavite se odmah i učvrstite i obogatite svoje znanje na vrijeme.

– Kako biste dobili detaljnije informacije, javite se slanjem e-poruke na adresu dokkica.eventi@gmail.com ili pozivom na broj 031/ 782 454 – zaključuju iz Dookice.

Tekst: Dokkica, foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments