5. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

GISKO danas slavi 72. rođendan! Online kvizom možete osvojiti godišnju članarinu!

1 min read
Kviz se sastoji od 25 pitanja sa tri ponuđena odgovora, od kojih je samo jedan točan. Kviz se rješava u stvarnom vremenu, s 15 sekundi za odgovor.
gisko

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek (GISKO) s radom je započela 8. veljače 1949. godine, a osnovana je odlukom Gradskog narodnog odbora grada Osijeka kao Gradska knjižnica. Povodom proslave 72. rođendana, GISKO organizira Rođendanski kviz. Kviz se sastoji od 25 pitanja s 3 ponuđena odgovora od kojih je jedan točan, a pitanja sastavljaju knjižničari. Tema je kviza sama Knjižnica, npr. usluge koje nudi, prostor u kojem se nalazi i slično – javlja iz Gradske i sveučilišne knjižnice u Osijeku.

Kviz će se održava sada, danas, u ponedjeljak, 8. veljače 2021. putem platforme MyQuiz, a bit će aktivan na poveznici: ttps://myQuiz.org/i/664799. Kviz počinje u 19 sati!

– Pozivaju se svi zainteresirani da zaigraju kviz i provjere svoje znanje o Knjižnici jer osoba s najboljim rezultatom osvaja godišnju individualnu članarinu u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek. Prilikom prijave potrebno je povezati ime s važećim e-mailom kako bismo pobjednika mogli kontaktirati – zaključuju iz GISKO.

Kviz se sastoji od 25 pitanja sa tri ponuđena odgovora, od kojih je samo jedan točan. Kviz se rješava u stvarnom vremenu, s 15 sekundi za odgovor.

Foto: Google Street View (screenshot)

Facebook Comments