16. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Neslužbeno: Most NL će podržati Berislava Mlinarevića!?

1 min read
Iako Most nezavisnih lista u Osijeku ima nekoliko jakih imena, sve su prilike da niti jedan od njih neće u gradonačelničku utrku, već da će Most NL svoju podršku dati upravo Berislavu Mlinareviću, 'gazdi' Waldingera i osobi s podrškom 'Škorine stranke'.

Ivan Radić je kandidat HDZ-a za gradonačelnika Osijeka, Goran Kušec je kandidat SDP-a, Stjepan Čuraj HNS-a, Vladimir Šišljagić SSiB-a, Denis Ambruš nezavisni kandidat, kao i Berislav Mlinarević, a kojeg podržava Domovinski pokret. I kako stvari stoje, ne samo DP…

Iako Most nezavisnih lista u Osijeku ima nekoliko jakih imena, sve su prilike da niti jedan od njih neće u gradonačelničku utrku, već da će Most NL svoju podršku dati upravo Berislavu Mlinareviću, ‘gazdi’ Waldingera i osobi s podrškom ‘Škorine stranke’.

Most NL u Osijeku ima Petra Kopunovića Legetina, štoviše i Željka Požegu, koji iako nije član stranke, s liste Mosta je ušao u Gradsko vijeće Osijeka i postao predsjednik GV. Tu je i Miroslav Šimić, no njegov politički angažman je bitno smanjen ili u potpunosti nestao, a otkako se povukao iz Sabora. Vratio se, po isteku zakonskih okvira, u realni sektor i odmaknuo od politike, makar ga pamtimo kao jednog od svojedobnih pregovarača, skupa s Božom Petrovom, a kada su ‘lomili’ SDP i HDZ oko postizborne suradnje na nacionalnoj razini.

Informacija o podršci Mlinareviću je neslužbena, no iz više izvora nam je rečeno kako se ozbiljno razmatra takva mogućnost, da je ista blizu objave.

Foto: Facebook (screenshot)

Facebook Comments