27. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Oculus iz Osijeka nudi nagradu 50.000 kuna onom tko ima informaciju o provali!

2 min read
Naime, Očna optika Oculus javnom objavom na Facebook-u poziva sugrađane koji imaju informaciju o provali u njihovu radnju, da istu dojave, a za koju mogu, vodi li do počinitelja, dobiti i ne malu nagradu...

Nesvakidašnje! U najmanju ruku! Ne događa se često da netko ponudi nagradu za trag u istrazi, a što je, neslužbeno doznajemo, dozvoljeno, odnosno ne postoje zakonske zapreke, poučili su nas. Naime, Očna optika Oculus javnom objavom na Facebook-u poziva sugrađane koji imaju informaciju o provali u njihovu radnju, da istu dojave, a za koju mogu, vodi li do počinitelja, dobiti i ne malu nagradu…

– U noći između 4.i 5. ovog mjeseca izvršena je provala u poslovnom prostoru Očne optike i poliklinike Oculus, Hrvatske Republike 33, Osijek. Molimo sve sugrađane za provjerenu informaciju koja će nas dovesti u trag počinitelja. Za takvu provjerenu i sigurnu informaciju nudimo nagradu od 50.000 kn. Najaviti se na kontakt broj telefona: 091/230-4204 – piše na stranicama na Facebook-u Očne optike Oculus, a za što smo kontaktirali broj i provjerili vjerodostojnost informacije.

Inače…

I policija je objavila priopćenje. Ne govore kako je riječ o Oculusu, ali čini se…

U noći s 4. na 5. ožujka, u Osijeku, nepoznati počinitelj provalilo je u prostorije očne optike iz koje je ukrao više od tisuću komada dioptrijskih i sunčanih naočala – javlja PU OBŽ.

Nakon toga, provalio je u tvrtku iz koje je ukrao više tipkovnica i fotoaparat.

Vlasnicima je nastala materijalna šteta veća od 2 milijuna kuna.

Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu te nastavljamo intenzivno traganje za nepoznatim počiniteljem.

Foto: Pixabay (ilustracija) & Facebook (screenshot)

Facebook Comments