19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Škodom Fabiom sa 157 km/h između Darde i Osijeka!

1 min read
Vozač je upravljao osobnim automobilom, marke Škoda Fabia i kretao se brzinom od 157 km na sat, van naselja, gdje je brzina ograničena na 90 km na sat.

Da ne bi ovo odveć nalikovalo reklami, zadržati ćemo se samo na činjenici da i najosnovniji motor nove Fabie može povući točno 157 km/h, piše na mrežnim stranicama Škode, a svi jači idu i brže, do 195 km/h kod pojedinih modela. Stoga, ne čudi jutrošnja vijest iz PU OBŽ, osim što je opet netko bio neoprezan i opasan u prometu, makar svaki dan čitamo kako su kazne iznimno visoke…

Jučer, u 11,46 sati, na državnoj cesti broj 7 (Darda – Osijek), zaustavljen je 45-godišnji hrvatski državljanin iz Belog Manastira. Vozač je upravljao osobnim automobilom, marke Škoda Fabia i kretao se brzinom od 157 km na sat, van naselja, gdje je brzina ograničena na 90 km na sat. Za počinjeni prekršaj izrečena mu je novčana kazna u iznosu od 5 000 kuna te zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 1 mjesec te 3 negativna prekršajna boda – javlja PU OBŽ.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments