Pet. tra 23rd, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Kušec (SDP): Premijer je otvorio ponton s dva ‘ofarbana’ kontejnera

2 min read
- Lijepo je i kada otvori „putničko pristanište“, pa makar to bio i ponton s dva lijepo ofarbana kontejnera. Nekada je jedan bivši župan otvarao i trafiku. Danas smo još dobro i prošli - piše jučer Kušec.

SDP-ov kandidat za gradonačelnika Osijeka, aspirant na Kuhačevu 9, Goran Kušec, malo nakon što je premijer Vlade RH Andrej Plenković u Osijeku otvorio Putničko pristanište za brodove, očito je, prošetao do Promenade i pristaništa, ne bi fotografijom i s nekoliko riječi na Instagramu rekao što o događaju misli.

‘Okrznuo’ je premijera, pristanište, HDZ, okupljene… Štoviše, ‘pretkampanja’ je iz njegovog kuta sasvim sigurno prešla u ‘izravan front’. Povukao je, čak, paralelu s bivšim režimom. Iako naoko zafrkantski, bio je, zapravo, vrlo oštar, ‘otrovan’…

– Lijepo je kada predsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a posjeti naš Osijek. Naročito pred neke izbore. Znamo kako ćemo čuti pregršt lijepih obećanja. Lijepo je i kada otvori „putničko pristanište“, pa makar to bio i ponton s dva lijepo ofarbana kontejnera. Nekada je jedan bivši župan otvarao i trafiku. Danas smo još dobro i prošli – ‘otrovan’ je bio odmah na početku Kušec.

– Međutim, nije li malo čudno da predsjednku Vlade Republike Hrvatske u pratnji budu samo HDZ-ovi saborski zastupnici, članovi iste stranke i oni koji bi to što prije željeli postati. Iz naše izborne jedinice imamo i zastupnike koji nisu članovi samo te stranke. Gdje su oni bili u tom svečanom trenutku? Zar nisu pozvani? Zar se nisu odazvali? Previše to smrdi na jednostranačje koje smo tako željeno odbacili prije tridesetak godina. Ili je to, možda, upravo ona „vertikala“ od mjesnog odbora do Markova trga za kakvo se ovih dana zalažu upravo HDZ-ovi puleni svih razina?! – zaključio je Kušec.

Foto: Instagram (screenshot)

Facebook Comments