29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Sars-CoV-2 u Osijeku i OBŽ: Umrle još 3 osobe! Novih je 66 slučajeva!

1 min read
Tijekom posljednja 24 sata na području Osječko-baranjske županije preminule su tri osobe oboljele od COVID-19 u dobi od 64 do 87 godina.

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus testirano je 247 uzoraka od kojih je 66 bilo pozitivno – javlja jutros priopćenjem Stožer CZ OBŽ i nastavlja…

Naviše novopozitivnih bilježi Osijek s prigradskim naseljima, njih 36, zatim četiri općina Trnava i po tri Našice i Čeminac. Po dvije novopozitivne osobe bilježimo na području Belog Manastira, Donjeg Miholjca, Erduta, Čepina, Kneževih Vinograda, Petrijevaca i Semeljaca. Jednu pozitivnu osobu bilježimo u Đakovu, Valpovu, Bilju, Dardi, Jagodnjaku i Punitovcima.

Na bolničkom liječenju nalaze se 84 osobe oboljele od COVID-19, i to 64 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 22 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 20 pacijenata s tim oboljenjem.

Tijekom posljednja 24 sata na području Osječko-baranjske županije preminule su tri osobe oboljele od COVID-19 u dobi od 64 do 87 godina.

Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se nalazi 2371 osoba – zaključuje se u priopćenju.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments