28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Užas u Reisnerovoj: Sumnja je na ubojstvo i pokušaj samoubojstva!

2 min read
Policija još nije rasvijetlila sve okolnosti sinoćnjeg događa, no klupko se polako raspetljava...

Policijska sumnja je pala na ubojstvo i pokušaj samoubojstva, a nakon sinoćnjeg očevida užasa u Reisnerovoj ulici u Osijeku! Osijekom je, naime, jučer odjeknula vijest o pronađenom mrtvom tijelu 74-godišnjeg muškarca i ozlijeđenom 39-godišnjaku u Reisnerovoj ulici u Osijeku. Podsjećamo, iako to policija nije potvrdila, susjedi jesu – riječ je o pokojnom ocu i ozlijeđenom sinu, a koji su živjeli skupa. Razumije se, policija nigdje ne govori i ne piše da je mlađa osoba ubila stariju, a potom pokušala ubiti i sebe…

Policija još nije rasvijetlila sve okolnosti sinoćnjeg događa, no klupko se polako raspetljava…

– Temeljem do sada provedenog kriminalističkog istraživanja sumnja se na ubojstvo i pokušaj samoubojstva te policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske nastavljaju daljnje kriminalističko istraživanje u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti događaja – javlja danas PU OBŽ priopćenjem.

Oko 16:50 sati jučer u Reisnerovoj ulici osječki policajci su u obiteljskoj kući pronašli mrtvo tijelo 74-godišnjeg hrvatskog državljanina, a malo zatim i ozlijeđenu 39-godišnju osobu. U obiteljsku kuću u Reisnerovoj su stigli, nesužbeno doznajemo, na temelju dojave kako izvjesna osoba već duže vrijeme nije viđena. O tome su ih obavijestili susjedi. Kućni broj je 42. Sina su navodno susjedi i sreli prethodnih dana, upitavši za oca, na što im je on, navodno, odgovorio kako je u bolnici. Susjedi su provjerili u bolnici i shvatili da osobe s tim imenom ondje nema, nakon čega su zvali policiju. Teško ozlijeđena 39-godišnji muškarac, prevežen je u KBC u Osijeku, a kako bi mu se ukazala pomoć.

Inače, supruga 74-godišnjaka je, neslužbeno doznajemo, umrla, a prije 20 godina su doživjeli tragediju kada ime je u prometnoj nesreći stradao drugi sin, liječnik iz Slavonskog Broda. Ozlijeđeni muškarac je razveden, vratio se iz Njemačke i otprije godinu dana živio je s ocem.

– Jučer, 19.travnja, policijski službenici telefonom su evidentirali dojavu zabrinute susjede da nekoliko dana nije vidjela 74-godišnjeg susjeda iz Osijeka. Dolaskom na adresu te ulaskom u kuću, policijski službenici su pronašli ozlijeđenog 39-godišnjeg hrvatskog državljanina. Daljnjim pregledom kuće, pronađeno je mrtvo tijelo 74-godišnjeg hrvatskog državljanina. Ozlijeđeni 39-godišnjak je prevezen u KBC Osijek gdje mu je pružena liječnička pomoć. Na mjestu događaja, očevid je obavio zamjenik Županijskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć očevidne ekipe Policijske uprave osječko-baranjske – zaključuje se u današnjem priopćenju.

Foto: OsijekExpress.com

Facebook Comments