20. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Džentlmenska bitka za Kuhačevu 9: SDP-ov Kušec kolegijalno dao potpis Kruhonji

1 min read
Usput smo dali potpis kolegici Kruhonja, prošetali Barnija (i sve počistili, a kada je ožednio, srećom i česma se našla u blizini - piše na Instagramu Kušec.

SDP-ov kandidat za prvog čovjeka Grada, šefa Kuhačeve 9, danas je učinio, prema pisanju na Instagramu, gotovo svojevrsni ‘mali presedan’ u izbornoj kampanji. Goran Kušec je, naime, kako tvrdi, dao potpis za kandidaturu Katarini Kruhonji iz političke platforme Možemo, mirovnoj aktivistici i bivšoj liječnici.

Ne treba, zapravo, čuditi taj postupak, jer sve su prilike da bi Možemo i SDP, makar za to nema nikakvih najava, po nekakvoj hipotezi javnog mnijenja, mogli surađivati nakon izbora u Gradskom vijeću. A k tome, Kušec se izborom dvaju zamjenica, među kojima Tihane Tomljanović na slici, već iskazao džentlmenski u kampanji za gradonačelnika Osijeka.

– Sunčana & ‘chill’ subota u Osijeku! Popili smo kavu s prijateljima, a dostavom smo poslali jednu i našoj Tei koja je dežurna za vikend (druga zamjenica gradonačelnika nap.a.). Usput smo dali potpis kolegici Kruhonja, prošetali Barnija (i sve počistili, a kada je ožednio, srećom i česma se našla u blizini. Bacili smo pogled i na plakate, stoje na mjestu, što me razveselilo, jer ipak je sve fair play. Šaljem vam veliki pozdrav, a i vama želim da iskoristite ovaj divan dan za upijanje vitamina D i šetnju najljepšim gradom! – napisao je Kušec danas na Instgramu.

Foto: Instagram (screenshot)

Facebook Comments