4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

40-godišnjakinja poslala svoje eksplicitne ‘fotke’ 23-godišnjaku! A onda su krenule ucjene!

1 min read
. Zbog ekspilicitnih fotografija poslanih mobitelom, ispaštala je oko dva mjeseca, trpeći 'reket' 23-godišnjaka... Priopćenje šalje PU OBŽ... Dakle, to su naši i vaši susjedi.

Službeno se to naziva – ‘iznuda’, neslužbeno ‘pazite što radite’. Ako je i bila ‘ljubav na prvi pogled preko interneta’, pretvorilo se u noćnu moru za 40-godišnjakinju. Zbog ekspilicitnih fotografija poslanih mobitelom, ispaštala je oko dva mjeseca, trpeći ‘reket’ 23-godišnjaka… Priopćenje šalje PU OBŽ… Dakle, to su naši i vaši susjedi.

– Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je u vremenu od mjeseca veljače do mjeseca ožujka, 23-godišnji hrvatski državljanin putem mobitela, aplikacija za mobitel te društvene mreže stupio i održavao kontakt sa 40-godišnjom hrvatskom državljankom. Nakon što mu je 40-godišnjakinja poslala svoje eksplicitne fotografije, 23-godišnjak je od nje, pod prijetnjom objave fotografija, zatražio novac, novčane bonove te osobne podatke. Pomoću dobivenih podataka sklopio je pretplatnički ugovor sa teleoperaterom i preuzeo mobitel koji je zadržao za sebe. Počinjenim kaznenim djelom, 40-godišnjakinja je oštećena za oko 15 000 kuna – javlja danas PU Osječko-baranjska.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments