26. studenoga 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Vučemilović predala kandidaturu, predao potpise i Mlinarević, Bubalo za Vijeće…

1 min read
I Berislav Mlinarević, nezavisni kandidat za gradonačelnika Osijeka je Gradskom izbornom povjerenstvu predao prikupljene potpise građana za svoju kandidaturu.

Vesna Vučemilović, saborska zastupnica Domovinskog pokreta i kandidatkinja za osječko-baranjsku županicu, te Krešimir Čabaj i Zlatko Ahić, kandidati za zamjenike, u utorak su Izbornom povjerenstvu predali kandidacijske liste DP-a i prikupljene potpise građana za kandidaturu.

„Ovi izbori su izuzetno važni. Situacija u našoj županiji nije dobra, ali nije ni tragična i jako je važno tko će nas voditi iduće četiri godine. Moramo demografske i gospodarske procese zaustaviti i preokrenuti. Teško to možemo napraviti s ekipom koja nas je dovela u ovu situaciju“, izjavila je Vučemilović predajući potpise Županijskom izbornom povjerenstvu u Osijeku.

I Berislav Mlinarević, nezavisni kandidat za gradonačelnika Osijeka je Gradskom izbornom povjerenstvu predao prikupljene potpise građana za svoju kandidaturu. Zahvalio je na podršci koja, kako je rekao, nije bila usmjerena osobno samo prema njemu već i prema cijelom timu, uključujući stranke Domovinski pokret i Most koje su ga podržale.

Krešimir Bubalo predao je kandidacijske liste za Gradsko vijeće Osijeka u ime političkih stranaka Domovinski pokret i Most. „Osijeku je potreban optimizam i snažna volja, projekti i programi“, rekao je Bubalo.

(Hina)

Foto: Facebook (screenshot)

Facebook Comments