19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Potpise i liste zadnjeg dana predali i HDZ-ovci, Anušić i Radić

2 min read
- Sve što smo obećali prije četiri godine smo i realizirali, pa i više od toga, a u sljedećem mandatu nastavljamo sa započetim projektima kako bi se na području županije i dalje ostvarivale velike investicije. Povjerenje koje smo dobili u prethodnom mandatu i povjerenje koje smo sada dobili nećemo iznevjeriti - rekao je Anušić.

Predsjednik županijske organizacije HDZ-a i aktualni osječko-baranjski župan Ivan Anušić kandidat je HDZ-a za novi mandat, a posljednjeg dana je u Izborno povjerenstvo u Osijeku predao HDZ-ovu kandidacijsku listu za župana i Županijsku skupštinu s 24.740 potpisa građana. Anušić je liste s potpisima potpore građana predao u pratnji kandidata za zamjenike župana Mate Lukića i Josipa Miletića,  priopćeno je iz županijske organizacije HDZ-a.

– Sve što smo obećali prije četiri godine smo i realizirali, pa i više od toga, a u sljedećem mandatu nastavljamo sa započetim projektima kako bi se na području županije i dalje ostvarivale velike investicije. Povjerenje koje smo dobili u prethodnom mandatu i povjerenje koje smo sada dobili nećemo iznevjeriti – rekao je Anušić.

I HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Osijeka i saborski zastupnik Ivan Radić s koalicijskim partnerima (Nezavisna lista Anto Đapić, ANU, HSLS, BUZ, HSU i DHSS) Gradskom izbornom povjerenstvu predao je kandidacijsku listu uz 10.500 potpisa podrške. Prilikom predaje Radić je rekao da je ovo najveći broj potpisa podrške koji je ikada imao neki od kandidata za osječkog gradonačelnika. S njim su bili i njegovi kandidati za zamjenike gradonačelnika Dragan Vulin i Jasenka Crnković.

– Taj broj potpisa govori da građani Osijeka žele promjenu, da žele da grad ide naprijed. Rekao bih da nema ništa što se lakše i brže širi nego nova energija. To je ono što donosimo Osijeku i nadam se da će građani to prepoznati na izborima – rekao je Radić.

(Hina)

Foto: HDZ

Facebook Comments