Sri. lip 23rd, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Brevisice objavile novi spot: Na Erdutskoj kuli otpjevale Mignonne!

1 min read
Najnagrađivaniji osječki ženski vokalni ansambl Brevis, snimile su vrhunski video uradak uz skladbu, kao pisanu za njih. Vrijedi, slušati, gledati... i ponavljati.

Odabrale su za objavu, vele, sunčan dan. A kako bi ga, zacjelo, spojile s vrhnunskim ambijentom, ‘scenografijom’ Erdutskog dvorca, na kojem su snimale Mignonne, talijanskog skladatelja Lorenza Donatija. Ako je to taj Donati, onda govorimo o sinu scenarista filma Dobar, loš, zao, Sergija Donatija. Uglavnom, na stranu s Clintom Eastwoodom, jer ovo je 1.000 puta bolje! Najnagrađivaniji osječki ženski vokalni ansambl Brevis, snimile su vrhunski video uradak uz skladbu, kao pisanu za njih. Vrijedi, slušati, gledati… i ponavljati.

– Uz današnji divan, suncem okupan dan, dijelimo s vama naš novi spot za skladbu Mignonne, talijanskog skladatelja Lorenza Donatija. Maestro Donati danas slavi 49. rođendan koji mu od srca čestitamo. Tanti auguri, buon compleanno! Kadrovi Erdutske kule, na kojoj smo snimali, izgledaju magično, kao i naše Brevisice koje kao da su išetale sa stranica neke stare povijesne knjige… – napisale su Brevisice na Facebook-u.

Dirigentica je, razumije se, Antoaneta Radočaj Jerković.

Foto: Youtube (screenshot)

Facebook Comments