Čet. lip 24th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Kušec svirao i pjevao s Kojotima! Koncert u prikolici tramvaja kružio gradom!

1 min read
...no ono što se nije očekivalo, jest da će i Kušec s njima zasvirati. O.K. Kušeca osječka javnost pozna kao 'rockera' i sastavnicu 'banda' Privatnici, ali nije se znalo da će u finalu kampanje u ruke uzeti usnu harmoniku i mikrofon.

Predizborna kampanja završava za sat i pol, cca. A SDP-ov kandidat je odlučio pokazati glazbeni talent prije izlaska na birališta u nedjelju. Naime, u organizaciji kandidata za gardonačelnika Gorana Kušeca održan je upravo koncert u Osijeku, koncert ‘banda’ Kojoti, a koji su u tramvajskoj prikolici kružili Osijekom, no ono što se nije očekivalo, jest da će i Kušec s njima zasvirati. O.K. Kušeca osječka javnost pozna kao ‘rockera’ i sastavnicu ‘banda’ Privatnici, ali nije se znalo da će u finalu kampanje u ruke uzeti usnu harmoniku i mikrofon.

– Pratite ih biciklom, putem ‘live streama’ na Facebook stranici Gorana Kušeca ili ih dočekajte na ruti – poručili su prije koncerta iz Kušecovog stožera, navodeći točnu rutu kretanja tramvaja.

– Remiza – Pivnica Runda – Višnjevac okretište – Trg Ante Starčevića – Mačkamama – Bikara – Glavni kolodvor – Zeleno polje okretište – Trg J. Bana Jelačiča… – bio je put tramvaja i koncerta, upravo završenog.

Koncert je prenošen uživo na Kušecovoj FB stranici.

Foto: Facebook (screenshot)

Facebook Comments