14. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Radić poslije izlazne ankete: Želim zahvaliti svim Osječankama i Osječanima…

1 min read
Očekujem da će i u drugom krugu birači prepoznati naš program. Dosta je podjela. Osijek želi suradnju i mi to nudimo, želeći stvoriti pravu slavonsku metropolu - kazao je Radić.

Odmah nakon izlazne ankete IPSOS-a, za Novu TV, HDZ-ov kandidat Ivan Radić nije krio veselje. Dobio je, prema anketi 41,45% glasova. U drugi krug ide s Berislavom Mlinarevićem (19,25%) ili Goranom Kušecom (16,62%) (izlazna anketa u 19 sati nap.a.)

– Prije svega želim zahvaliti svim Osječanima i Osječankama koji su izašli na izbore, bez obzira za koga su glasali, kao i čestitati protukandidatima na ostvarenom rezultatu. Mi smo posljednje 4 godine djelovali i radili kao konstruktivna oporba u Gradskom vijeću i Gradu Osijeku, nudili rješenja i ideje i drago mi je da su to u Osijeku prepoznali. Mi smo ponudili svoj program. Ne razmišljamo kratkoročno, mi gledamo Osijek i 2030. godine . Očekujem da će i u drugom krugu birači prepoznati naš program. Dosta je podjela. Osijek želi suradnju i mi to nudimo, želeći stvoriti pravu slavonsku metropolu – kazao je Radić.

Foto: Facebook (screenshot)

Facebook Comments