29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osijek dobio nove mjenjačnice kriptovaluta: Evo gdje možete bitcoin kupiti i prodati za gotovinu

2 min read
...jednostavan je i obrnuti proces u kojem klijenti prodaju kriptovalute i za njih dobiju gotovinu, rekao je Sandro Rubinić, projektni menadžer za kriptovalute u Auro Domusu.

Mjenjačnica za kriptovalute odsad je dostupna i u poslovnicama tvrtke Auro Domus u Osijeku. Vodeći hrvatski lanac mjenjačnica i poslovnica za otkup zlata tako je proširio svoju djelatnost i u „virtualnu sferu“, omogućivši klijentima kupnju i prodaju dvadesetak najpopularnijih kriptovaluta za gotovinu.

– U ponudi imamo najpopularnije svjetske kriptovalute kao što su Bitcoin, Ether, Ripple, Litecoin i još dvadesetak drugih opcija. To znači da svatko tko želi ući u svijet kriptovaluta, može doći u našu poslovnicu Osijek u Strossmayerovoj ulici te jednostavno i brzo kupiti neku od kriptovaluta o kojima se piše u medijima. Kupnja se obavlja za gotovinu i cijeli proces značajno je pojednostavljen u odnosu na kupnju putem digitalnih platformi. Jednako tako, jednostavan je i obrnuti proces u kojem klijenti prodaju kriptovalute i za njih dobiju gotovinu, rekao je Sandro Rubinić, projektni menadžer za kriptovalute u Auro Domusu.

Istaknuo je kako se cijena kriptovaluta konstantno ažurira u skladu s vrijednostima na najvećim svjetskim burzama i dodao da će Auro Domus ovu ponudu uvesti u sve svoje poslovnice u vrlo kratkom roku, tako da će već za nekoliko dana ona biti dostupna diljem Hrvatske. Naglasio je kako tvrtka ima velika očekivanja od ove djelatnosti i vjeruje da među hrvatskim građanima postoji velika potreba za uslugom koju su uveli, budući da ona omogućava jednostavniju i sigurniju kupnju kriptovaluta.

– U suvremenom svijetu blockchain tehnologija i kriptovalute sve više postaju nezaobilazna vrsta imovine. Od pojma zanimljivog samo “zanesenjacima” novom tehnologijom, Bitcoin, Ether i drugi “novčići” postali su općeprihvaćeni dio financijskog tržišta u koji ulažu ozbiljni investicijski fondovi i renomirane tvrtke kao što je Tesla Motors. Ukratko, kriptovalute nisu budućnost – one su sadašnjost, zaključio je Rubinić.

Tekst i foto: Auro Domus

Facebook Comments