29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Policija traži sudionike i svjedoke: NN sudionica i dijete na biciklu… NN otišla Zagrebačkom…

1 min read
U cilju utvrđivanje identiteta nepoznate vozačice i vozila koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći, molimo NN vozačicu i svjedoke – očevice da se osobno jave u postaju Prometne policije Osijek ili na broj telefona 031 / 237-112 - zaključuje policija.
policija 2

U cilju utvrđivanje identiteta nepoznatih vozača i vozila koja su sudjelovala u prometnim nesrećama, molimo NN vozače i svjedoke – očevice da se osobno jave u postaju Prometne policije Osijek ili na broj telefona 031 / 237-112 – javlja danas PU OBŽ.

-Jučer, 25. svibnja, u 17,10 sati, u Osijeku, Biljska cesta, ispred kbr. 52, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je sudjelovao vozač NN vozila bijele boje (najvjerojatnije marke Citroen, tip C3), koji je zadnjim lijevim dijelom vozila udario u parkirani osobni automobil registarske oznake OS 331-ND. 

U cilju utvrđivanje identiteta nepoznatog vozača i  vozila  koji je sudjelovalo u prometnoj nesreći, molimo NN vozača i svjedoke – očevice da se osobno jave u postaju Prometne policije Osijek ili na broj telefona 031 / 237-112.

-U 17, 42 sati,  u Osijeku, na raskrižju Zagrebačke i  Ulice kralja Zvonimira, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i materijalnom štetom u kojoj je sudjelovala  vozačica NN vozila (najvjerojatnije Peugeot , tip 106) i bicikl s kojim je upravljalo žensko dijete.

Nakon prometne nesreće, NN vozačica se s vozilom udaljila Zagrebačkom ulicom u smjeru Vukovarske ulice.

U cilju utvrđivanje identiteta nepoznate vozačice i  vozila  koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći, molimo NN vozačicu i svjedoke – očevice da se osobno jave u postaju Prometne policije Osijek ili na broj telefona 031 / 237-112 – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments