18. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova radna mjesta u Osijeku i okolici: Ima i posao s bonusima, službenim autom…

3 min read
Za dodatne poslove iz Osječko - baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Vaco d.o.o. traži tajnika/ asistenta (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene najkasnije do 7.6. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja, mogućnost bonusa i korištenja službenog vozila. Prednosti su završen fakultet ili viša škola ekonomskog smjera, iskustvo u računovodstvenim i poslovima s dokumentacijom/arhivom, izražena komunikativnost i otvorenost i slično. Prijavite se.

Agronom d.o.o. zapošljava voditelja agro centra (m/ž) u Našicama. Rok prijave je 13.6. Poželjno je imati položen ispit za rukovanje viličarom, ali nije uvjet. Potrebno je poznavanje zaštitivnih sredstva i njihova primjena. Posao obuhvaća kontroliranje primjene pravila HACCP sustava te obavljanje ostalih komercijalih poslova. Više na linku.

Lamnia d.o.o. zapošljava kozmetičara (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete do 30.6. Posao obuhvaća masaže, pedikure, manikure, tretmane lica i depilacije. Radno iskustvo nije nužno, ali je poželjno barem godinu dana radnog iskustva. Provjerite detalje putem linka.

NTH Mobile d.o.o. zapošljava na poziciji Technical Operations Manager (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete najkasnije do 7.6. Posao obuhvaća isporuku gotovih rješenja i usluga SMS-a kupcima, brigu o pravodobnoj isporuci i funkcioniranju servisa, rad na održavanju i spajanju Java aplikacija s MySQL bazama podataka i slično. Poslodavac nudi moderan pristup radu, mogućnost dodatnih edukacija po izboru, povremeni rad od kuće i fleksibilno radno vrijeme te razne pogodnosti. Aplicirajte.

Emax d.o.o. zapošljava instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete najkasnije do 30.6. Posao podrazumijeva izradu instalacije grijanja i klimatizacije u kućama, poslovnim objektima, industrijskim i proizvodnim pogonima. Potrebna je sposobnost čitanja nacrta te radno iskustvo od minimalno dvije godine. Poslodavac nudi sigurno radno mjesto, stimulativna primanja i mogućnost napredovanja. Detalje provjerite ovdje.

HB Produkt d.o.o. zapošljava administratora – knjigovođu (m/ž) u Osijeku. Prijave se zaprimaju do 14.6. Radni zadaci obuhvaćaju poslove knjigovodstvenog administratora, knjiženje URA, IRA, izvoda, Intrastat obrazac, plaćanja, suradnju s knjigovodstvenim servisom. Obvezno je radno iskustvo od tri godine na navedenim poslovima i znanje rada u Synesisu te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Provjerite detalje putem linka.

Mafrado j.d.o.o. traži dostavljača (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete najkasnije do 13.6. Posao obuhvaća dostavu hrane službenim vozilom tvrtke i rad s novcem. Traži se odgovornost, komunikativnost i ljubaznost. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Distanca d.o.o. zapošljava vulkanizera (m/ž). Mjesto rada je Josipovac, a prijave su otvorene do 10.6. Potrebno je više osoba na lokaciji. Traži se minimalno završena osnovna škola. Provjerite detalje ovdje.

Solaris Pons d.o.o. traži strojarskog tehničara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 10.7. Posao podrazumijeva obavljanje građevinske i interijarske bravarije te dobro čitanje tehničkih nacrta. Očekuje se iskustvo u korištenju ručnih alata i stacioniranih strojeva za obradu odvajanja čestica. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od pet godina. Provjerite više putem linka.

Horizont – S d.o.o. zapošljava pomoćnog radnika (m/ž) u Čepinu. Prijave su otvorene do 30.6. Osoba radi sve poslove za potrebe poslodavca na poslovima horizontalne signalizacije na cestama. Iskustvo nije uvjet. Provjerite više putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments