Čet. lip 24th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova radna mjesta u Osijeku i okolici: Kadulja, Air Pannonia, Emax… brojni Vas traže!

3 min read
Za dodatne poslove iz Osječko - baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Crnov-Commerce d.o.o. zapošljava disponenta/voditelja transporta (m/ž) u Đakovu. Prijave su otvorene do 4.7. Posao obuhvaća kreiranje, koordiniranje, nadgledanje i organizaciju transporta. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite više ovdje.

Vendicija d.o.o. traži trgovca – prodaja modnih tkanina (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 30.6. Poželjno je poznavanje vrsta tkanina, ali ne obavezno. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite detalje putem linka.

Pekarstvo Kadulja d.o.o. traži vozača (m/ž). Mjesto rada je Darda, a prijave su otvorene do 20.6. Posao podrazumijeva prijevoz pekarskih i slastičarskih proizvoda i mješovite trgovačke robe. Očekuje se srednja stručna sprema i radno iskustvo od minimalno godinu dana. Više na linku.

Mafrado j.d.o.o. zapošljava voditelja kuhinje (m/ž) u Osijeku. Prijave se zaprimaju do 30.6. Očekuje se minimalno dvije godine radnog iskustva u kuhinji, poznavanje svih faza rada, aktivno sudjelovanje u radu kuhinje te organizacija radnog procesa. Poželjno je iskustvo u vođenju tima. Poslodavac nudi mogućnost stalnog radnog odnosa. Više na linku.

Carta d.o.o. traži djelatnika na izlaganju (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 4.7. Posao podrazumijeva slaganje vreća na paletu. Očekuje se srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Potrebno je više osoba na poziciji. Više na linku.

Agronom d.o.o. zapošljava voditelja agro centra (m/ž) u Našicama. Rok prijave je 13.6. Poželjno je imati položen ispit za rukovanje viličarom, ali nije uvjet. Potrebno je poznavanje zaštitivnih sredstva i njihova primjena. Posao obuhvaća kontroliranje primjene pravila HACCP sustava te obavljanje ostalih komercijalih poslova. Više na linku.

Lamnia d.o.o. zapošljava kozmetičara (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete do 30.6. Posao obuhvaća masaže, pedikure, manikure, tretmane lica i depilacije. Radno iskustvo nije nužno, ali je poželjno barem godinu dana radnog iskustva. Provjerite detalje putem linka.

Air Pannonia d.o.o. traži voditelja skladišta i prodaje zrakoplovnih dijelova (m/ž). Poslodavac nudi plaću od fiksnog dijela i motivacijskog dijela. Posao podrazumijeva odgovornost za rerezvne dijelove, dogovaranje sa špediterima, kontrolu stanja robe, nabavu sa dobavljačima, podizanje paketa i komunikaciju s klijentima. Više na linku.

Emax d.o.o. zapošljava instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete najkasnije do 30.6. Posao podrazumijeva izradu instalacije grijanja i klimatizacije u kućama, poslovnim objektima, industrijskim i proizvodnim pogonima. Potrebna je sposobnost čitanja nacrta te radno iskustvo od minimalno dvije godine. Poslodavac nudi sigurno radno mjesto, stimulativna primanja i mogućnost napredovanja. Detalje provjerite ovdje.

HB Produkt d.o.o. zapošljava administratora – knjigovođu (m/ž) u Osijeku. Prijave se zaprimaju do 14.6. Radni zadaci obuhvaćaju poslove knjigovodstvenog administratora, knjiženje URA, IRA, izvoda, Intrastat obrazac, plaćanja, suradnju s knjigovodstvenim servisom. Obvezno je radno iskustvo od tri godine na navedenim poslovima i znanje rada u Synesisu te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Provjerite detalje putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments