17. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Svačićeva se sanira! Autobusi obilazno sljedeća tri dana!

1 min read
Podsjećamo, autobus je prije nekoliko tjedana 'propao' u Svačićevoj zadnjim točkom, a u rupu koja je nastala pod teretom na kolniku, čemu je 'kumovalo' puknuće cijevi vode, koja je potom isprala dobar dio podloge ispod ceste.

Od ponedjeljka, 7. lipnja do srijede 9. lipnja ’21., a zbog radova na sanaciji kolnika u Svačićevoj ulici, GPP Osijek je u obvezi izvršiti privremenu regulaciju prometa na autobusnoj liniji 1, od Juga 2, preko Kanižlićeve, Petrove Gore i nazad. GPP Osijek privremeno će obustaviti prometovanje autobusa na liniji 1 na dijelu ulice od Frankopanske do Ulice M. Divalta. Prometovanje u smjeru Juga 2 ide ustaljenom trasom do Vukovarske – Svačićeva – Frankopanska – Huttlerova -Divatova – Kihrova. Iz smjera Juga 2 autobusi će prometovati ustaljenom trasom do Divaltove – Huttlerova – Frankopanska – Svačićeva i dalje po ustaljenoj trasi. Autobusne stanice u Divaltovoj ulici neće biti u funkciji za autobusnu liniji 1 – javio je GPP na svojoj Facebook stranici.

Podsjećamo, autobus je prije nekoliko tjedana ‘propao’ u Svačićevoj zadnjim točkom, a u rupu koja je nastala pod teretom na kolniku, čemu je ‘kumovalo’ puknuće cijevi vode, koja je potom isprala dobar dio podloge ispod ceste. Koji dan ranije ‘propao’ je i automobil i Svačićeva se jednostavno mora sanirati…

Foto: Čitatelj

Facebook Comments