15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

NK Osijek od jučer u pogonu: Titula je cilj!

2 min read
Prošle sezone smo ostvarili sjajne rezultate, a to u najmanju ruku očekujem i ove sezone, da se još poboljšamo u svakom pogledu - piše NK Osijek.

Nenad Bjelica i njegov stožer prvi radni dan na početku priprema za novu sezonu došli su puni energije koju će pokušati prenijeti na momčad kako bi Osijek nastavio tamo gdje je stao na kraju prošlog prvenstva. Momčad će se još skupljati kroz ovaj tjedan, dio igrača dobio je nekoliko dana duže slobodno, ali do polaska u Sveti Martin na Muri idućeg ponedjeljka svi će biti u kadru – piše NK Osijek na službenoj mrežnoj stranici i nastavlja…

Okupili smo se na početku priprema s 19 igrača, tri vratara uz neke koji zbog ozljeda nisu odradili uvodni trening. Nadamo se da će većina njih od ponedjeljka biti u treningu. Atmosfera je dobra, priključila su se tri nova igrača, neki su se vratili s posudbe, priključeni su neki mlađi uz one koji su bili dio velikih uspjeha koje smo ostvarili.

Bijelo-plavi će do subote trenirati u Gradskom vrtu, uvodni dio priprema zaključit će trening ogledom protiv Čepina. Prvi dojmovi su dobri, a Bjelica je zadovoljan što su se igrači pridržavali programa treninga.

Na prvi pogled svi dobro izgledaju. Kondicijski treneri će pogledati podatke s testiranja i provjeriti njihovo stvarno stanje. Nitko nije došao s većom kilažom, dobro su odradili testiranje tako da imamo preduvjete za krenuti s ozbiljnim radom.

Prvi trening s Osijekom odradili su i Šime Gržan, Amer Hiroš i Slavko Bralić koji su novi igrači u osječkoj svlačionici.

Bralić, Hiroš i Gržan su došli u dosta dobrom stanju, odradili su trening bez problema što znači da su se pridržavali plana treninga koji smo im dali. Dolasci i odlasci? Bit će dolazaka i odlazaka, teško mi je reći kojim ritmom jer trenutno se ne događa se ništa konkretno.

Zaključno, šef struke Bijelo-plavih osvrnuo se na ovosezonske ambicije Osijeka.

Ambicije su najviše moguće. Kada sam prošle godine pri dolasku na minus osam rekao da očekujem da se borimo za najviše ciljeve tako i sada kada smo u egalu sa svima imamo ista očekivanja. Ne da se želimo boriti već želimo i osvojiti poneku titulu. Opet ćemo najozbiljnije moguće nastupati u svim natjecanjima u kojima sudjelujemo i s ovom momčadi ostvariti maksimum. Prošle sezone smo ostvarili sjajne rezultate, a to u najmanju ruku očekujem i ove sezone, da se još poboljšamo u svakom pogledu – piše NK Osijek.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)

Facebook Comments