29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Klinci’, ovako smo zarađivali za more i/li knjige! Belje plus traži ‘sezonce’ za metlice!

1 min read
Kako je odlazak na more prije često znao biti luksuz, mali 'prestige' među klincima, pitanje 'kako smo i gdje tako lijepo pocrnili', bilo je fora. Gdje si pocrnio? Na moru? Ne, u metlicama!

Prijaviti se mogu i učenici stariji od 15 godina, stoji u oglasu Belja plus. A radi se o sezonskom poslu čupanja metlica, poslu u kakvog smo nekada i mi, malo stariji danas, nekoć išli radi džeparca za more, za knjige, bilježnice za sljedeću školsku godinu. Možda za neke patike koje nam roditelji nisu htjeli/mogli kupiti. Razumije se, vremena se mijenjaju i mladi danas rade za primjerice mobitel, ali posao je isti 🙂

– Belje plus i ove godine traži sezonske radnike za čupanje metlica tijekom lipnja i srpnja. Prijaviti se mogu nezaposlene osobe, umirovljenici, studenti i učenici stariji od 15 godina. Autobusni prijevoz je osiguran, a planirani početak radova je 25.lipnja. Dodatne informacije mogu se dobiti na slijedećim brojevima telefona: 031/755 022; 031/747 182; 031/790 191 – stoji u oglasu Belja plus na njhovim mrežnim stranicama.

Kako je odlazak na more prije često znao biti luksuz, mali ‘prestige’ među klincima, pitanje ‘kako smo i gdje tako lijepo pocrnili’, bilo je fora. Gdje si pocrnio? Na moru? Ne, u metlicama!

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments