Pon. kol 2nd, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Prevarena: 41-godišnjakinja ‘Britancu’ uplatila gotovo pola milijuna kuna!

1 min read
41-godišnjakinja je na više različitih bankovnih računa nepoznatih vlasnika, uplatila različite novčane iznose ukupno više od pola milijuna kuna.

Početkom ove godine, 41-godišnja hrvatska državljanka stupila je putem društvene mreže u kontakt s nepoznatim počiniteljem koji se predstavio da je iz Velike Britanije – počinje priopćenje PU OBŽ, a što svakako znači da je ‘glavna uloga’, prevarena gospođa, s područja naše županije.

U višemjesečnoj komunikaciji, nepoznati počinitelj je pod izgovorom privremeno nedostupnog bankovnog računa, zatražio novčane pozajmice od 41-godišnjakinje – nastavlja priopćenje policija, a koje i opet iznova svjedoči o opasnostima koje vrebaju osobe na internetu…

U periodu od veljače do svibnja ove godine, 41-godišnjakinja je na više različitih bankovnih računa nepoznatih vlasnika, uplatila različite novčane iznose ukupno više od pola milijuna kuna.

Nakon izvršenih uplata, nepoznati počinitelj je prekinuo komunikaciju i oštećenoj nije vratio uplaćeni novac. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu i nastavljamo traganje za nepoznatim počiniteljem – zaključuje se u priopćenju.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments