29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Krpan&Babić ponovno organizira Kamp u Zadru! Za ‘klince’ od ’15. do ’05. godišta!

1 min read
Akademija Krpan&Babić prijave prima na telefon 099/2354949, kao i na e-mail akademija-krpanbabic@hotmail.com, svakako i na službenim profilima društvenih mreža Akademije.

Nogometna akademija Krpan&Babić, nogometna škola koja je u nekoliko godina stvorila mlade reprezentativce, osvojila juniorski Kup Hrvatske, čijih igrača ima i u Prvj HNL, talijanskoj Fiorentini, koji već godinama uspješno stvaraju igrače i za inozemno nogometno tržište, među svoje aktivnosti su implementirali i održavanje Ljetnog nogometnog kampa u Zadru. Poslije nekoliko kampova u Osijeku, a za mlađe buduće nogometaše, sada čine iskorak i na posebnu razinu ‘tesanja’ nogometnih vještina vode ‘klince’ od ’05. godišta do ’15., a njima će se pridružiti i mladi nogometaši Vardarca. To je drugi kamp kojeg organizira Akademija u Zadru.

Oba kluba će onamo povesti ‘klince’ i ‘klinceze’ od 27. lipnja do 3. srpnja.

– Kamp je prilika za sve djevojčice i dječake da razvijaju svoje nogometne, motoričke i psihosocijalne vještine u zdravom i veselom okruženju. Osim nogometnog sadržaja, osigurno je i vrijeme za različite izlete i aktivnosti zabavnog karaktera. Zajednički nam je cilj usrećiti sve polaznike kampa i provesti kvalitetno vrijeme zajedno – kažu iz Akademije Krpan&Babić.

Akademija Krpan&Babić prijave prima na telefon 099/2354949, kao i na e-mail akademija-krpanbabic@hotmail.com, svakako i na službenim profilima društvenih mreža Akademije. Iz Akademija govor da je interes postojan, jer ‘klinci’ vide sjajnu priliku družiti se i napredovati.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)

Facebook Comments