15. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO: U Petefijevoj ulici u Bilju automobil se prevrnuo na krov!

1 min read
. Navedeno vozilo je bilo u položaju da nismo mogli doći do akumulatora i odvojiti kontakt, a kako je postojala mogućnost za mogućim iskrenjima, u dogovoru sa zapovjednikom smjene na intervenciju smo pozvali nadležni DVD Bilje, dočim smo se mi vratili u postrojbu- zaključuju iz JVP Osijek.

Operativno dežurstvo JVP Grada Osijeka jučer je u 16:00 sati primilo dojavu o prometnoj nesreći usljed čega su na intervenciju uputili 2 vatrogasna vozila i 7 vatrogasaca, a koji su po dolasku u Petefijevu ulicu u Bilju zatekli osobni automobil prevrnut na krov – javljaju jutros o jučerašnjem događaju iz JVP Osijek.

– Djelatnici HMP su nas informirali kako su uspjeli izvući unesrećenog suvozača nedugo prije našeg dolaska te smo im mi samo pomogli unesrećenog prenijeti do vozila HMP-i. Navedeno vozilo je bilo u položaju da nismo mogli doći do akumulatora i odvojiti kontakt, a kako je postojala mogućnost za mogućim iskrenjima, u dogovoru sa zapovjednikom smjene na intervenciju smo pozvali nadležni DVD Bilje, dočim smo se mi vratili u postrojbu- zaključuju iz JVP Osijek.

FOTO: JVP Osijek

Facebook Comments