Pon. kol 2nd, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Sajam antikviteta u kolovozu će ‘kod Školjke’ dobiti i ‘After’ do kasnih večernjih sati!?

2 min read
U kolovozu su vrlo realne navedene inovacije, a za još bolji doživljaj jedne od najdugovječnijih manifestacija u Osijeku, tradicionalnog Sajma antikviteta, istinskog društvenog događaja na početku svakog mjeseca.

Koliko je epidemija koronavirusa naudila sajamskim priredbama, a Sajmu antikviteta ‘udarac zadala’ i obnova Tvrđe, toliko se organizacijom istog ‘kod Školjke’ sve vratilo višestruko. Briljantna ideja organizatora, Osječkog sajma, da Sajam antikviteta prebaci u zeleno okruženje ‘kod Školjke’, drugi mjesec za redom, dobila je istinsku potvrdu odličnim odgovorom i posjetom Osječanki i Osječana, dobila je željeni ‘feedback’. Sve je podignuto i na jaču razinu, potpuno novi ‘level’ organizacijom ‘lounge bara’, a s prvom subotom srpnja, jučer. Realizirana je druga sjajna ideja Osječkog sajma, a na pomolu je i treća, jednako dobra, možda i još bolja…

– Prvo moram reći da sam iznimno zadovoljan, štoviše sretan odazivom naših sugrađanki i sugrađana na jučerašnjem Sajmu antikviteta. Raduje me što ljudi dolaze u velikom broju, što izlagači imaju odličnu priliku raditi i osjećati se dobro, a što je, napokon, naš posao – spojiti ponudu, potražnju, zabavu…, svakako poticati gospodarstvo, bilo malih poduzetnika ili velikih na velikim sajamskim priredbama. Biti ovdje jučer, ‘kod Školjke’, bio je čisti užitak. A reakcija na ‘lounge bar’ je nadmašila očekivanja – počeo je, za OsijekExpress.com, Alen Vukašinović, direktor Osječkog sajma, organizator Sajma antikviteta u Osijeku.

– A ovo što ste me pitali, što ste načuli… Da, točno je. Imamo ideju, želju, a i volju i odlučnost organizirati svojevrsni ‘After’ na Sajmu antikviteta, produžiti ga do kasnih večernjih sati, kao potpun doživljaj i ‘event’. Jer, u ova posljednja dva navrata, prva ‘kod Školjke’ i prva od dokidanja epidemioloških mjera, dobijamo samo pozitivne komentare, samo pohvale. A kada smo, k tome, vidjeli i reakciju i zadržavanje u ‘lounge baru’, shvatili smo da i nakon tržnog i gospodarskog elementa Sajma antikviteta, možemo posjetiteljima pružiti još zabave. Jer, bilo mi je čisto žao vidjeti da je ‘fajront’, kao i posjetiteljima. Tako da imamo plan ostati još aktivni uz glazbu i druženje – nastavio je nizati direktor Vukašinović.

Jučer, prvu subotu u srpnju, Sajam antikviteta posjetilo je više tisuća Osječanki i Osječana. Broj izlagača se, također, sustavno povećava, kako dozvoljavaju epidemiološke prilike i kako iskazuju sve veći interes. Vrijeme je jučer bilo odlično, taman, a ponuda iznad standarda. U kolovozu su vrlo realne navedene inovacije, a za još bolji doživljaj jedne od najdugovječnijih manifestacija u Osijeku, tradicionalnog Sajma antikviteta, istinskog društvenog događaja na početku svakog mjeseca.

Foto: OsijekExpress.com

Facebook Comments