Pon. kol 2nd, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Kako nastaju Petrine ‘Priče za laku noć’? Glumica podijelila pogled u snimanje!

2 min read
Još se i postavlja pitanje - glumi li likove svojih priča ili naprosto samo uživa pričajući djeci priče za laku noć?

Osječka glumica, s karlovačkom adresom, ali svakako Osijekom u srcu, kako je sama svojedobno pisala na Instagramu, danas je fotografijama i rječju na društvenoj mreži otkrila kako nastaju njezine ‘Priče za laku noć’, a koje za djecu piše i snima, zatim objavljuje na portalu Supermame.hr, kao ‘podcast’, sastavnicu svoje rubrike ‘Iskreno o majčinstvu’. U nekoliko fotografija i riječi opisala je kako je nastala priča ‘Leon i bolesni televizor’.

Iznoseći detalje kako je do potonje spomenute priče došlo, još zanimljivije su fotografije, a na kojima se sjajno vidi koliko se Petra Cicvarić unosi u priču, gestikulira rukama, što još, kada poslušate jednu od njih, zaokružuje ukupan dojam tonom i slikom. Još se i postavlja pitanje – glumi li likove svojih priča ili naprosto samo uživa pričajući djeci priče za laku noć?

– Nova priča za djecu je vani! Možete ju pronaći na portalu Supermame.hr i već večeras pustiti vašim klincima prije spavanja. Priča prati malog dječaka Leona koji želi popraviti pokvareni televizor. Misleći kako televizor ima temperaturu i da je bolestan, on ga liječi noseći mu dekicu, čašu mlijeka, čitajući mu priče i slično. Priča je inspirirana mojim prijateljem iz osnovne škole koji je, kad je imao pet godina, hranio svoj pokvareni video. Stavljao je kruh sa sirom i šunkom u otvor gdje se stavljaju video kazete. Dječja logika je nešto najbolje na svijetu! – napisala je Petra Cicvarić, dodajući pitanje svojim pratiteljima…

– Je li netko od vas imao kakve slične pothvate? Nadam se da će vaši klinci uživati u priči! Javite dojmove – zaključila je osječka glumica na Instagramu.

Foto: Instagram (screenshot)

Facebook Comments