Pon. kol 2nd, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Stiže 5 mil. kuna za komarce u Slavoniju! Plenković Radiću šalje 3.000.000!

1 min read
Za provedbu ovog Zaključka, preraspodjelom sredstava iz Državnog proračuna Republike Hrvatske, osigurat će se do 3 milijuna kuna za Osječko-baranjsku te do 2 milijuna kuna za Vukovarsko-srijemsku županiju - zaključuje se.

Na današnjoj, 69. Vladinoj sjednici, odobrena su, između ostalih odluka, sredstva za rješavanje problema dezinsekcije komaraca u Osječko-baranjskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji – stoji zapisano na mrežnim stranicama Vlade.

Za rješavanje problematike dezinsekcije komaraca, Vlada je donijela zaključak kojim se zadužuje Ministarstvo zdravstva da, u suradnji s jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave koje su suočene s problemom najezde komaraca na njihovom području, te nadležnim zavodima za javno zdravstvo poduzme, odgovarajuće mjere radi rješavanja problematike dezinsekcije komaraca u cilju što kvalitetnije zaštite zdravlja ljudi na tim području – piše u Vladinom priopćenju na mrežnim stranicama, uz zaključak o toj temi…
 
Za provedbu ovog Zaključka, preraspodjelom sredstava iz Državnog proračuna Republike Hrvatske, osigurat će se do 3 milijuna kuna za Osječko-baranjsku te do 2 milijuna kuna za Vukovarsko-srijemsku županiju – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija) & OBŽ (screenshot)

Facebook Comments