18. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Osijeku i okolici zapošljavaju Kanaan, Ralu Logistika, DS Smith Belišće Croatia…

3 min read
Za dodatne poslove iz Osječko - baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Mehanizacija Miler d.o.o zapošljava terehnskog servisera poljoprivrednih strojeva (m/ž). Mjesto rada je Valpovo, a prijave su otvorene do 10.8. Poslodavac nudi posao na neodređeno vrijeme, rad u punom radnom vremenu, mogućnost napredovanja i stručnog usavršavanja, odličnu i iznadprosječnu plaću, mogućnost doprinosa razvoju tvrtke. Posao uključuje servisiranje, popravljanje i sastavljanje strojeva te druge poljoprivredne mehanizacije. Provjerite detalje ovdje.

Kanaan d.o.o zapošljava voditelja prodaje (m/ž) robne marke Kanaan. Mjesto rada je Donji Miholjac, a prijave su otvorene do 31.7. Posao podrazumijeva primanje narudžbi, logističku podršku, praćenje kupaca te pregovore sa postojećim i novim kupcima. Od kandidata se očekuje minimalno srednja stručna sprema i spremnost na terenski rad. Više na linku.

Negotium d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.7. Posao podrazumijeva prodaju pekarskih proizvoda. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Habitu, obrt, traži tekstilnog radnika (m/ž). Lokacija rada je Antunovac, a prijave su otvorene do 31.7. Potrebno je više osoba na poziciji s minimalno završenom osnovnom školom. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Detalje provjerite ovdje.

Ralu Logistika d.d. traži skaldišne radnike (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 31.7. Očekuje se srednja stručna sprema, fleksibilnost i odgovornost te spremnost na rad u hladnom režimu i u smjenama. Provjerite detalje putem linka.

DS Smith Belišće Croatia d.o.o. traži voditelja strojarskog održavanja tvornice papira (m/ž). Lokacija rada je Belišće, a prijave su otvorene do 29.7. Posao obuhvaća organiziranje, planiranje tekućeg održavanja i redovitih servisa strojeva i opreme, vođenje i koordinaciju tima radnika prema potrebama posla i slično. Od kandidata se očekuje viša ili visoka stručna sprema te radno iskustvo od tri godine. Više na linku.

Ustanova Centar za pomoć u kući Osijek zapošljava administrativnog službenika u odjelu ljudskih resursa (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 2.8. Posao podrazumijeva provođenje poslova pismene i usmene korespodencije s poslovnim partnerima i zaposlenicima, ažuriranje i vođenje statistike, baze podataka i evidencije, prijave i odjave radnika i slično. Obvezno je znanje njemačkog jezika zbog komunikacije sa stranim klijentima. Očekuje se i izvrsno poznavanje rada na računalu, razvijene komunikacijske i organizacijske vještine, profesionalnost i kooperativnost u komunikaciji s poslovnim partnerima i suradnicima, spremnost na timski rad. Provjerite detalje ovdje.

Hausengel International d.o.o. traži administratora za usmenu i pismenu komunikaciju na njemačkom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 31.7. Potrebno je izvrsno poznavanje njemačkog jezika te minimalno srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Ideal B zapošljava pekara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.7. Potrebna je minimalno osnovna škola i radno iskustvo od godinu dana. Poslodavac nudi rad na neodređeno. Više na linku.

Trinas projekt d.o.o. zapošljava poslovnog tajnika (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 1.8. Posao obuhvaća administrativne i uredske poslove te opću koordinaciju rada ureda i administracije, financijsko-računovodstvene poslove, suradnju s knjigovodstvom i relevantnim institucijama. Od kandidata se očekuje visoka stručna sprema, iskustvo u knjigovodstvenim poslovima, odlično poznavanje rada na računalu, aktivno znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments