19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Država uputila poziv za poslovne prostore, u Osijeku samo jedan, u Radićevoj!

1 min read

Državne nekretenine d.o.o. objavile su na svojim mrežnim stranicama Javni poziv za podnošenje ponuda za zakup poslovnih prostora, među kojima je jedan jedini u Osijeku, u Radićevoj ulici. Javni poziv je upućen na temelju Odluke Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine.

Pojedini zgrade, odnosno prostori, napose u Zagrebu, označene su nakon preliminarnog pregleda prema stupnju oštećenja nekretnine žutom oznakom (PN2) i na njima je djelomično ili u potpunosti završena sanacija.

Ponude će se javno otvarati u prostorijama Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Ulica Ivana Dežmana 10, Zagreb, 10. 9. 2021. u 13:00 sati, a na otvaranju ponuda mogu biti nazočni ponuditelji ili od njih ovlaštene osobe te javnost.

Poslovni prostor u Osijeku nalazi se u Radićevoj ulici, na broju 33. Riječ je o nekretnini od 13,2 četvorna metra, u prizemlju. Početna mjesečna zakupnina, netto, je 560,74 kune, a dopuštene su sve djelatnosti sukladno propisima. Taj prostor u Radićevoj Osječanke i Osječani će prepoznati kao blizu kolodvora, u zgradi gdje je pekara.

Foto: Državne nekretnine (screenshot)

Facebook Comments