28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Unikom zapošljava: Otvorena čak 23 radna mjesta u gradskom poduzeću!

1 min read
Većina poslova je na određeno vrijeme, ali ima i onih koji su na neodređeno, uz probni rok. I nije ih malo.

Na temelju članka 35. Društvenog ugovora, a sukladno ukazanoj potrebi, direktor Unikom d.o.o. za komunalno gospodarstvo, Ružina 11a, Osijek, 13. kolovoza 2021. godine objavljuje sljedeći OGLAS za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno i određeno vrijeme uz probni rad – napisali su iz Unikoma na službenim mrežnim stranicama, da bi potom krenuli u oglasu nizati radna mjesta i uvjete…

Tako se traže dva specijalizirana timaritelja životinja, jedan tehničar na poslovnima održavanja u ZOO vrtu, jedan radnik na poslovima održavanja oporavilišta i ZOO vrta, jedan pomoćni skladištar, jedan pomoćni radnik na poslovima održavanja ZOO vrta, čak šest pomćnih radnika na strojnom održavanju javnih zelenih površina, četiri pomoćna radnika na održavanju hortikulture, jedan pomoćni vrtlar, jedan radnim na strojnom održavanju javnih zelenih površina, dva vozača specijalnog vozila i četiri radnika na odvozu otpada.

Većina poslova je na određeno vrijeme, ali ima i onih koji su na neodređeno, uz probni rok. I nije ih malo. Sve kondicije valja Vam potražiti na mrežnim stranicama Unikoma, a među vijestima.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)

Facebook Comments