28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Sve spremno za sutrašnji Sajam antikviteta! Osječki sajam i Unikom ‘skockali’ prostor…

1 min read
Razvidno je iz fotografija, a što nam potvrđuje i direktor Osječkog sajma Alen Vukašinović, i opet je prijavljen veliki broj izlagača, 'štandovima' se proširilo prema 'krakovima' parka.

Negdje malo iza 11 sati danas Unikom je još uređivao prostor ‘kod Školjke’, a Osječki sajam već je dovezao i posložio štandove. Zacijelo je oko podneva već sve bilo spremni za sutrašnji, rujanski Sajam antikviteta u Osijeku, a na ‘post-covid lokaciji’, rezervnoj lokaciji u vremenu obnavljanja infrastrukture u Tvrđi.

Par kralja Držislava je pokošen, uređeni cvjetnjaci, ‘podšišani’ grmovi… Zapravo, Osječki sajam i Unikom su perfektno ‘skockali’ prostor za sutrašnji događaj, a na kojem se, kao i prethodnih mjeseci, odnosno prvih subota u mjesecu, očekuje više tisuća ljudi.

Briljantna ideja organizatora, Osječkog sajma, da Sajam antikviteta prebaci u zeleno okruženje ‘kod Školjke’, četvrti mjesec za redom, dobila je istinsku potvrdu odličnim odgovorom i posjetom Osječanki i Osječana, dobila je željeni ‘feedback’. Sve je podignuto i na jaču razinu, potpuno novi ‘level’…

Razvidno je iz fotografija, a što nam potvrđuje i direktor Osječkog sajma Alen Vukašinović, i opet je prijavljen veliki broj izlagača, ‘štandovima’ se proširilo prema ‘krakovima’ parka.

Nema sumnje da će i sutra, u subotu 4. rujna, biti vrlo živo.

Foto: OsijekExpress.com

Facebook Comments