19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pogodite tko i što dolazi na sljedeći Sajam antikviteta? ‘Kod Školjke’ će se točiti ‘craft’!?

1 min read
Što to znači? Znači da bi se, ukoliko dozvole epidemiološke mjere, 'kod Školjke' mogla čuti glazba, ostati u laganom druženju i nakon isteka poslovničnog vremena za sajmovanje.

Nisu prošla ni 24 sata od posljednjeg Sajma antikviteta u Parku kralja Držislava, na popularnom ‘potezu’ nazvanom ‘kod Školjke’, a OsijekExpress je dobio potvrdu da, ako se nešto suludo ne dogodi i ne poremeti ‘deal’, do prve subote u listopadu na sljedeći sajam stiže i Runda. S Rundinim kombijem dolaze ‘craft’ piva, ali i druga osvježenja za sve koji nalete na Sajam antikviteta, a uz glazbu i mogući ‘lounge’, bit će stacionirani baš ‘kod Školjke’.

‘Protegnuli’ smo par koraka po jučerašnjem Sajmu antikviteta, naletjeli na direktora organizatora, Osječkog sajma, Alena Vukašinovića, a potom i na ‘gazdu’ Runde, Dalibora Rajkovića.

Nisu bili blizu jedan drugoga, ali ni daleko…

– Do sljedećeg sajma ćemo gledati da nam za osvježenje bude zadužen netko od osječkih ugostitelja, izlagač… – kazao je Alen Vukašinović, pazeći da ne otkrije Rajkovića, najavljujući u nekoj od sljedćih rečenica iznenađenje za sljedeći sajam…

A onda…

– Da, dolazim na sljedeći sajam, da – ‘mrtav hladan’ potvrdio je Rajković najbolju vijest dana, otkrio ‘top’ informaciju i iznenađenje sljedećeg ‘antikviranja’, 2. listopada.

Što to znači? Znači da bi se, ukoliko dozvole epidemiološke mjere, ‘kod Školjke’ mogla čuti glazba, ostati u laganom druženju i nakon isteka poslovničnog vremena za sajmovanje.

– To nam je namjera i želja, a dalje ćemo vidjeti – kazao je Alen Vukašinović.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva) & Runda (screenshot)

Facebook Comments