Pet. ruj 17th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dva požara u manje od 24 sata u OBŽ! U noćašnjem oko 1 sat smrtno stradala osoba!

2 min read
Noćas, oko 1 sat, u Ledeniku, izbio je požar u obiteljskoj kući vlasništvo 71- godišnje hrvatske državljanke, a u kojoj živi i 72-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.
vatrogasci pu obž

Jedna je osoba, zacijelo, smrtno stradala u noćašnjem požaru u OBŽ, makar policija ne navodi uzrok smrti, već pronađeno tijelo. Iz priopćenja se može pretpostaviti da je u pitanju 71-godišnja vlasnica, no tek slijedi očevid. U drugom požaru, a koji je također dogodio u našoj županiji u manje od 24 sata, materijalna je šteta. Vatrogasci posljednjih dana imaju pune ruke posla, tragedije se nižu…

Priopćenja polciije…

U POŽARU SMRTNO STRADALA OSOBA

Noćas, oko 1 sat, u Ledeniku, izbio je požar u obiteljskoj kući vlasništvo 71- godišnje hrvatske državljanke, a u kojoj živi i 72-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.

Požar su tijekom noći ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Koška.

U Općoj županijskoj bolnici Našice ukazana je medicinska pomoć 72-godišnjaku, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede (opekline) te je zadržan na daljnjem liječenju.

Pregledom opožarene obiteljske kuće u spavaćoj sobi pronađeno je mrtvo tijelo  trenutno neidentificirane osobe. Slijedi očevid i utvrđivanje uzroka nastanka požara, identiteta i uzroka smrti smrtno stradale osobe.

IZGORJELE GOSPODARSKE ZGRADE

Jučer, 7. rujna, oko 16 sati, u Slobodnoj Vlasti, izbio je požar u šupi vlasništvo 36-godišnjeg hrvatskog državljanina te se proširio na gospodarske zgrade susjednog imanja vlasništvo 51-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Očevidom je utvrđeno da je 36-godišnjak ložio vatru u krušnoj peći te je došlo do prijenosa topline i zapaljenja drvenih dasaka šupe, nakon čega se požar proširio na susjedne gospodarske zgrade.

Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Levanjska Varoš, a u požaru nije bilo ozlijeđenih osoba.

Nastala materijalna šteta oštećenim vlasnicima iznosi oko 60 tisuća kuna.  

Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo izvješće o događaju.

Foto: PU OBŽ (ilustracija)

Facebook Comments