Pet. ruj 17th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO: Vatrogasci jučer na prometnoj! Osobu izvukli pomoću daske za fiksiranje…

2 min read
Fotografije otkrivaju kako se u jednom od vozila aktivirao zračni jastuk, a to sugerira, zacijelo, opasan sudar.

Vatrogasci osječke JVP sinoć su izvjestili o intervenciji na križanju Vatrogasne i Lipičke ulice u Osijeku, iznoseći niz detalja i fotografija, kao i činjenicu da su pomogli u izvlačenju osobe pomoću daske za fiksiranje. Fotografije otkrivaju kako se u jednom od vozila aktivirao zračni jastuk, a to sugerira, zacijelo, opasan sudar.

– Operativno dežurstvo JVP Grada Osijeka u 12:52 sati primilo je dojavu da sa dogodila prometna nesreća, na intervenciju su upućena 2 vatrogasna vozila i 8 vatrogasaca. Dolaskom na mjesto događaja potvrđujemo istinitost dojave, radi se o prometnoj nezgodi u samom raskrižju, u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila – počinje vijest i priopćenje na svojim mrežnim stranicama JVP Osijek.

– Na mjestu događaja postavljamo vozila na način da blokiramo promet i time osiguramo sigurnu radnu okolinu i koridor za interventna vozila. Na mjestu događaja zatečena je jedna ekipa HMP Osijek, koja je obrađivala pacijenta iz osobnog vozila Volkswagen Passat, koje se nalazilo u samom raskrižju okrenuto u smjeru sjevera. Na vozilu su uklonjene kleme sa akumulatora – nastavljaju i zaključuju…

– Drugo vozilo nalazilo se na istočnom kraku Lipičke ulice okrenuto u smjeru sjevera do same ‘bankine’. Radilo se o vozilu Honda Civic, a u vozilu se nalazio vozač. Dolaskom druge ekipe HMP Osijek, osoba je stabilizirana te je izvučena pomoću daske za fiksiranje kroz suvozačeva vrata. Također, na vozilu su uklonjene kleme sa akumulatora – zaključuju iz JVP Osijek.

Foto: JVP Osijek

Facebook Comments