18. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Poslije niza morskih destinacija, stigla ‘kod nas doma’! Uršula Tolj jučer u Osijeku…

1 min read
Inače, pod fotografijom 'pljušte' i opet komentari na njezinu figuru i ljepotu. Tijekom večeri je to 'hladno' otišlo na više od 500 reakcija.

Foto: Instagram (arhiva, screenshot)

Jadranovo, Šibenik, Split, Trogir, Karlovac, Verona, Opatija…, nanizala je od konca lipnja ’21. do početka rujna nekoliko morskih i inozemsnih destinacija, a razvidno je iz njezina Instagram profila, da bi poslije Vukovara i Vinkovaca, na samom početku lipnja, ovog vikenda bila i u Osijeku.

Uršula Tolj, televizijska novinarka, plavokosa Riječanka i voditeljica HRT-ove emisije Kod nas doma, stigla je ‘kod nas doma’, fotografirala se na Pješačkom mostu u Osijeku, dodavši na nisku ljetnih fotografija i ‘slavonsku metropolu’.

Iako ima 48 godina, Uršula je vedrinom, pozitivnim objavama i porukama, svakako vitkom figurom 20-godišnjakinje, niskom fotografija s plaže, nanizala približno 7,5 tisuća pratitelja na Instagramu.

Što je radila u Osijeku? Napisala izravno nije, objavila fotografiju prije ili poslije šetnja promenadom nije… Raniji jedini njezin ‘dodir’ s Osijekom je činjenica kako joj je ovdje otac išao u srednju školu, a u Vukovaru je u lipnju bila dijelom humanitarnog projekta HRT-a za Vukovarski vodotoranj.

Pa ipak, sigurni smo da u Osijeku već netko zna kojim je razlogom bila ‘kod nas doma’ 🙂

Inače, pod fotografijom ‘pljušte’ i opet komentari na njezinu figuru i ljepotu. Tijekom večeri je to ‘hladno’ otišlo na više od 500 reakcija.

Foto: Instagram (screenshot)

Facebook Comments